Kent Haberleri

Dolar Kahini Selçuk Geçer'den sürpriz açıklama! Doların füze gibi fırlayacağı tarih netleşti! Kemerlerinizi bağlayın!

Dolar Kahini Selçuk Geçer, doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıklayarak yatırımcıların yükseliş için hazırlıklı olmalarını söyledi. Geçer, doların füze gibi fırlayacağı net tarihi paylaştı

Dolar yorumları ile adını sıkça duyduğumuz ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den dolar ile ilgili sürpriz bir açıklama geldi. Geçer, doların füze gibi fırlayacağı net tarihi paylaştı. Kemerlerinizi bağlayın! İşte Selçuk Geçer dolar tahmini...

DOLARIN FÜZE GİBİ FIRLAYACAĞI TARİH!

Selçuk Geçer, dolar yatırımcısına müjdeli haberi verdi. Geçer, doların füze gibi fırlayacağı net tarihi açıkladı.

Dolar kurunda ani iniş çıkışlar devam ediyor. Yatırımcılar pür dikkat dolar ile ilgili gelişmeleri takip ediyor. Seçimlerde ilk turun sona ermesi ve ikinci turun 28 Mayıs'ta olacağının kesinleşmesi ile dolarda son dakika tahminleri gelmeye başladı.

Geçer öncelikle dolar borcu olanlar biran önce borçlarını kapatmasını söyleyerek doların 35 TL'ye kadar çıkacağını açıkladı. 

 

KEMERLERİNİZİ BAĞLAYIN!

Selçuk Geçer, seçimlerde ikinci tur sonrasında dolar kurunun 35 TL'ye kadar yükselme ihtimali olduğunu söyledi. Ünlü ekonomist yatırmcılara uyarılarda bulundu. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yükselişi lu şekilde değerlendirdi:

''ABD’de aniden gelişecek çok yüksek bir enflasyon görürsek ki ortalama yüzde 8.5-9 aralığı gibi, düşük bir ihtimal de olsa o zaman yeniden yukarıya doğru bir dolar endeksi görebilir.

Dolar endeksi bugün 0.225 yükselişle güne başladı. Yeni haftada 106.135 seviyesinden de işlem görüyor. Dolar 35 TL olacak. Görünen o ki ABD enflasyonu frenlemiş gibi.

Önümüzdeki aylarda ki ortalama 3-4 ay olabilir bu süreç dolar değer kaybederken Türkiye’de yükselmeye devam edecek.''dedi. 

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Altın yatırımcıları soruyor: Altın fiyatları neden düştü? Nedeni ortaya çıktı! Hemen bakın!

DOLARDA SON DURUM 20 MAYIS 2023!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor.  Milyonlarca kişi ''20 Mayıs dolar ne kadar, dolar bugün kaç lira, dolar kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Dolar/TL kuru bugün güne düşüşle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 20,550 lira, satış fiyatı ise 20,600 liradan işlem görüyor.