17 / 07 / 2024

'Dolar kazandıracak' diye bekleyenlere Mert Başaran'dan tokat gibi cevap! Google'dan bakınca bile yanlış!

'Dolar kazandıracak' diye bekleyenlere Mert Başaran'dan tokat gibi cevap! Google'dan bakınca bile yanlış!

Doların bir yatırım aracı olmadığını söyleyen ekonomist Mert Başaran, hala doların kazandıracağını düşünenlere sosyal medya hesabından seslenerek tokat gibi cevap verdi.


Döviz ve altında al-sat kolaylığı!


Ekonomist Mert Başaran, doların bir yatırım aracı olmadığını her açıklamasında dile getiriyor. Yatırımcıların dolara yatırım yapmamasını, paralarının pul olacağını söyleyen Mert Başaran sosyal medya hesabından son uyarıda bulundu.

Başaran, hala doların para kazandıracağına inanacak kadar kafası yıkanmış bir toplum olduğunu söyleyerek tepki gösterdi. Başaran dolara yatırım yapıp kazanmayı bekleyenler için '' Google'dan bakınca bile yanlış'' ifadesini kullandı.

Yaptığı açıklamalarla dikkatleri üzerine çeken ünlü ekonomist Mert Başaran, sosyal medya hesabı X'ten dolar yatırımcılarına seslendi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mert Başaran @MertBasaran_inv

Doların para kazandırdığına inanacak kadar kafası yıkanmış bir toplum, Google'dan bakınca bile yanlıştır. Dolar cok kazandırır Google bile kandırıyor bizi diye inanan sorgulamayan bir toplum kurşunu da sorgulamadan kabul eder :)
Demokratlar bile sorgularken bizim halk emin olaydan...

Selçuk Geçer dolarda sene sonunu işaret etti, geleceği net rakamı bir çırpıda söyledi! Dolar yatırımcısı altüst olacak!

Altın uçmadı resmen fırladı! Altın yatırımcısı köşeyi döndü! 1 gram altın bugün ne kadar oldu? 17 Temmuz altın fiyatları

Varını yoğunu dolara yatıranlara çarpıcı uyarı: Dolar 20 TL! Ünlü ekonomistin dolar tahmini korkuttu!

Geri Dön