Kent Haberleri

Dolar kazandırmayacak diyen uzman isim euroyu işaret etti! Euronun fırlayacağı tarih ortaya çıktı! Duyan dövizciye koştu

Dolar mı alalım, euro mu? sorusuna ''euro alın'' diyerek yanıt veren Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, euronun fırlayacağı tarihi açıkladı. Duyan dövizciye koştu. Bu yüzden ''dolar mı alalım, euro mu?'' sorusuna yanıtı ''euro alın'' diyerke veren Memiş euronun yükseleceği tarihi açıkladı


Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, doları bir yatırım aracı olarak görmediğini söyledi. Bu yüzden ''dolar mı alalım, euro mu?'' sorusuna yanıtı ''euro alın'' diyerke veren Memiş euronun yükseleceği tarihi açıkladı.  Duyan dövizciye koştu!

EURO O TARİHTE FIRLAYACAK!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, dolar ile ilgili yaptığı yorum büyük ses getirdi. Doları yatırım aracı olarak görmediğini açıklayan memiş, eurounun daha çok kazandıracağını söyşeyerek yatırımcılara euro alın dedi.

Memiş euronun yaz aylarına doğur fırlayacağının altını çizereş şu ifadeleri kullandı: ''Yıllar sonra dolar yatırımının kazandırmadığı anlaşılmış olacak" dedi.

Euro dolar paritesinin 1,09'a kadar yükseldiğine vurgu yapan İslam Memiş, orta ve uzun vadede euro yatırımcılarının kazançlı çıkacağını ve yaz aylarında euro'nun 1,15'e kadar yükselebileceğini açıkladı.


Euro/TL bugün ne kadar? Euro kaç lira? Euro bugün kaç lira oldu? Euro bugün kaç lira? 6 Mayıs 2023 euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? EURO/TL KAÇ LİRA?

Euro/TL bugün yatırımcılar tarafıdndan yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru hafat sonunun ilk gününe yükselişle başladı. Euro/TL kuru 22,36 TL, satış fiyatı ise 22,55 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0982 dolardan işlem görüyor.

AVRUPA MERKEZ BANKASI FAİZ KARARINI AÇIKLADI!

Buu hafta piyasalarda kritik gelişmeler meydana geldi. Merkez Bankaları peş peşe faiz kararlarını açıkladı. Çarşamba günü Amerika Merkez Bankası Fed, perşembe günü ise Avrupa Merkez Bankası ECB faiz kararını açıkladı.

 ECB beklenildiği üzere 25 baz  faiz artırımına giderek politika faizini yüzde 3.75'e getirdi. Başkan Lagarde artırım hızında vites düşürülse bile henüz durma noktasının uzağında olunduğuna dikkat çekti.

Altın fiyatlarında cumartesi sürprizi! Altını olan koşun hemen! Bu rakamlar ilk kez göründü! 6 Mayıs 2023 altın fiyatla

Merkez Bankası açıkladı! Dolar ne 35 TL ne de 40 TL olacak! 1 yıl sonra dolar tam bu kadar olacak