04 / 05 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar/TL yeni haftanın ilk işlem gününde 8,72 liradan işlem görürken euro/TL ise 10,42 liradan işlem görüyor.



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen dolar kuru, uzmanlar  tarafından yeni haftanın ilk işlem gününe küresel para birimleri karşısında düşüşle başladığı aktarıldı.

NTV'de yer alan habere göre; dolar endeksi ise bir önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,1 azalarak 91,7 seviyesinde işlem görüyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Bugün hem yurtiçinde hem de yurtdışında veri gündeminin sakin geçtiğini belirten uzmanlar, ABD Merkez Bankası (Fed) yetkililerinden gelen açıklamaların gündemin merkezinde kalmaya devam ettiğini kaydetti.

Öte yandan piyasaların bir gözünün korona virüs delta varyantına çevrilmesi, özellikle İngiltere'de vakaların yaklaşık 5 ayın zirvesine ulaşmasını sağladı. Delta varyantı ekonomilerin tam açılış tarihini geciktirirse, etkisi piyasalarda da hissedilebilir.

Euro/dolar'da son durum: 2 yılın zirvesinde!

Dolar ne kadar oldu?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön