07 / 05 / 2024

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar kuru bugün ne kadar?

Yeni haftanın ilk işlem gününde dolar/TL, haftaya yükselişle başladı ve ardından 8,87 seviyelerinde işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL geçen haftayı bir önceki işlem gününe göre düşüşle 8,8607 seviyesinden tamamladı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni haftanın ilk işlem gününe düşüşle başladı ve saat 10.30 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 8,8721 seviyesinde işlem görüyor. Aynı dakikalarda avro/TL  10,29 liradan, sterlin/TL de yüzde 0,6 yükselişle 12,01 liradan satışa sunuluyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Dolar endeksi yüzde 0,1 düşüşle 94'te yer alırken, euro/dolar paritesi bir önceki kapanışın yüzde 0,1 üzerinde 1.1606'da işlem görüyor.

Analistler, özellikle enerji arz ve arzında yaşanan sorunlarla birlikte küresel bazda risk algısının arttığını ve dolara olan talebi artırdığını kaydetti.

Dolar kuru bugün ne kadar?

Öte yandan yurt içi verilere göre Eylül ayında aylık bazda Tüketici Fiyatları Endeksi (TÜFE) yüzde 1,25, Yurt İçi Üretici Fiyatları Endeksi (Yİ-ÜFE) ise yüzde 1,55 arttı. Yıllık enflasyon tüketici fiyatlarında yüzde 19,58, yurt içi üretici fiyatlarında yüzde 43,96 oldu. 

Dolar almak isteyenler dikkat! Dolar/TL bugün ne kadar?

Dikkat! Dolar kuru bugün kaç TL?

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön