01 / 05 / 2024

Dolar kuru harekete geçti!

Dolar kuru harekete geçti!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar kuru yeni güne 13,63 lira seviyesinde başladı. Yatırımcılar ve dolar almak isteyenler döviz kurlarının yönünün nasıl olacağını merak ediyor...



Dolar/TL haftanın ikinci işlem gününde 13,63 liradan işlem görüyor. Dolar kuru son üç haftadır 13,65 seviyesine yönelik yukarı yönlü hareket ediyor.

Geçen hafta 97,2'den 95,4'e gerileyen dolar endeksi bu hafta da 95,4'ün üzerindeki seyrini korumuş ve gelişmekte olan ülke para birimlerinde dolar karşısında yatay bir seyir izlenmiştir.

Yılbaşından bu yana, dalgalanmalar görülen döviz kurlarında son 3 haftada 13.65-13.25 aralığında gelgitler görülüyor. Şu anda 13.57 civarında fiyatlanan dolar kurunda ilk etapta; 13.65 yukarı ve 13.25 aşağı akış kritik seviye olacaktır.

 

 

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön