03 / 05 / 2024

Dolar kuru ne kadar oldu?

Dolar kuru ne kadar oldu?

Geçtiğimiz haftalarda dalgalı seyir izleyen dolar kuru yeni haftanın ikinci işlem gününe yükselişle başladı. Dolar/TL yeni güne yükselişle başlayarak, 8,73 bandında işlem görüyor.



Milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip edilen, dolar kuru dün düşüş eğiliminde işlem görürken, günü 8,69 seviyelerinde tamamladı. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; dolar/TL, yeni güne yükselişle başladı ve önceki kapanışın yüzde 0,5 üzerinde 8,7323 liradan işlem görüyor.

Dolar kuru ne kadar oldu?

Aynı dakikalarda avro/TL 10,4034 liradan, sterlin/TL de 0,4 değer kazancıyla 12,1111 liradan satışa sunuluyor. Dolar endeksi ise önceki günün kapanışına göre göre yüzde 0,1 artışla 91,9 seviyesinde işlem görüyor.

Dolar kuru ne kadar oldu?

Analistler tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınında görülen yeni varyantların küresel bazda risk algısını artırdığını ve bunun doları diğer para birimleri karşısında desteklediğini söyledi.

Dolar kuru bugün ne kadar?

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön