28 / 04 / 2024

Dolar yeni rekora imza attı! 6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Dolar yeni rekora imza attı! 6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

Dolar/TL kuru bugün güne yeni rekorla başladı. 27,50 sınırını geçen dolar/TL kuru yükselmeye devam ediyor. Peki  6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 



Küresel piyasalarda dolar/TL kuru sınırlı da güçlenmeye devam ederken dolar/TL kuru, jeopolitik gelişmelerin etkisiyle yeni rekora imza attı. 27,50 TL sınırını geçen dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılyor. Peki  6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 6 Ekim Cuma dolar/TL kuru...

DOLAR YENİ REKORA İMZA ATTI!

Dolar/TL kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Bugün dolar/TL kuru güne yeni rekorla başladı. Dün 27,49 seviyesinden işlem gören dolar/TL kuru araştırılıyor. Milyonlarca kişi arama motorlarında ''dolar bugün ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar/TL kuru ne kadar oldu?'' sorularını araştırıyor.

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 27,53 lira, satış fiyatı ise 27,62 liradan işlem görüyor. Dolar/TL kuru bugün 27,70 lira ile yeni rekora imza attı.

Dolar yükselmeye devam edecek mi? Dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? İşte merak edilenler...

Dolar yeni rekora imza attı! 6 Ekim dolar/TL ne kadar oldu? Dolar bugün kaç lira? 

DOLAR NE OLUR? DOLAR YÜKSELECEK Mİ?

Piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD tarım dışı istihdam verilerine çevrildi. Piyasalar güne hareketli başladı altın fiyatları yukarı yönlü hareket ederken dolar kuru güne yeni rekorla başladı. Yatırımcılar bu rekor karşısında ''dolar ne olur?'' sorusunu merak edip araştırıyor. 

Konu ile ilgili uzmanların yorumların takip eden yatırımcılar için  dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Geçer, doların yükselmeye devam edeceğini belirterek sene sonuna kadar doların 40 liraya ulaşacağını açıkladı. Yatırımcılara seslenen Geçer, elinde dolar olanların dolarlarını bozdurmamalarını sabırla beklemelerini söyledi.

Dolar almayın diyen Mert Başaran'dan doları olanlara tokat gibi açıklama geldi! Dolar yerine bunları alın...
Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Geri Dön