27 / 04 / 2024

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

Geçtiğimiz hafta 28 TL seviyesini geçen dolar yeni rekoruna imza attı. Dolarda yükseliş devam ediyor. Dün 28,09 seviyesinde kapanış yapan dolar bugün güne nasıl başladı? 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu?



22 Ekim Pazar günü dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler takip ediliyor. Dolar almak veya satmak isteyen vatandaşlar piyasaların kapalı olduğu günde güncel dolar alı-satış fiyatını araştırıyor. Dün kapanışta 28,09 lira işlem gören dolarTL kuru uluslararası piyasalarda güne yükselişle başladı. Peki, 22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Dolar bugün kaç lira? Güncel dolar/TL kuru alış-satış fiyatı...

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? 22 EKİM 2023 DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI!

22 Ekim Pazar günü dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Dün sabah saatlerinde 27,89 lira işlem gören dolar kapanışta 28,09 liradan işlem gördü.

Bugün ise  yüzde yüzde 0,01 yükselişle başlayarak 28,09 lira alış, 28,120 lira satış fiyatından işlem görüyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 29,67 lira, satış fiyatı ise 29,77 lira.

Euro dolar paritesi ise 1,0588 bandında hareket ediyor.

Yatırımcılar doların yükselmeye devam edip etmeyeceğini, merak ediyor. Bu kapsamda ''dolar ne olur? Dolar yükselecek mi, düşecek mi?'' soruları araştırılıyor.

22 Ekim Pazar dolar/TL ne kadar? Dolar bugün kaç lira oldu? Güncel dolar alış-satış fiyatı

DOLAR NE OLUR? 

Doların yükselip yükselmeyeceği merak ediliyor. Bu hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından Ekim ayı Piyasa Katılımcıları Anketi açıklandı. TCMB'nin yayımladığı ankete göre cari yıl sonu tüketici enflasyonu (TÜFE) beklentisi yüzde 68,01 oldu. Katılımcıların cari yıl sonu TÜFE beklentisi bir önceki anket döneminde yüzde 67,22 olarak açıklanmıştı.

Katılımcıların cari yıl sonu dolar kuru beklentisi de belli oldu. Verilere göre bir önceki anket döneminde 30,14 TL olan dolar beklentisi, bu anket döneminde 30,05 TL olarak açıklandı. 12 ay sonrası dolar kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 37,26 TL iken, bu anket döneminde 38,64 TL olarak güncellendi.  Merkez Bankası verilerine göre doların yükselmeye devam edeceği sinyalleri verildi. 

Merkez Bankası faiz kararı ne zaman açıklanacak, karar ne olur? İşte 2023 TCMB Ekim ayı faiz kararı beklentisi!

Dolarda depreme hazır olun! Uzman isimden korkutan tahmin

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! Merkez Bankası resmen açıkladı! Son dakika Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentisi

 


Geri Dön