11 / 05 / 2024

Dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 9.67 arttı!

Dolar kuru yılbaşından bu yana yüzde 9.67 arttı!

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Ekonomist Şenol Babuşçu yaptığı paylaşımda dolar kurunun yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdiğini belirtti.



Yatırımcıların yakından takip ettiği piyasalarda sert rüzgarlar eserken, dolar kurunun alış fiyatı 32,39, satış fiyatı ise 32,41 TL oldu.

MERKEZ BANKASI TAHMİNİ

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) 2024 yılı Mart ayı Piyasa Katılımcıları Anketinin sonuçlarını geçtiğimiz günlerde açıklamıştı. açıkladı. Anket sonuçlarına göre piyasanın 12 ay sonrası için Dolar/TL beklentisi yükselerek 42,79'a çıkmıştı.

Ziraat Bankası Eski Genel Müdür Yardımcısı, Ekonomist Şenol Babuşçu resmi sosyal medya hesabı https://twitter.com/senolbabuscu yaptığı paylaşımda dolar kurunun yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdiğini belirtti.


Prof. Dr. Şenol Babuşcu'nun paylaşımı şu şekilde:

Dolar kuru yılbaşından bu yana üç ayda yüzde 9.67 artış gösterdi.

Peki vatandaşlar bu konu ile ilgili ne düşünüyor? İşte Ekonomist Şenol Babuşçu'nun paylaşımına gelen yorumlar...

 

BİM 2 Nisan 2024 Aktüel ürünler Kataloğunu yayımladı! Bu Salı BİM’de Ramazan Bayramı’na özel birçok üründe indirim var..

Temmuz'da asgari ücrete yeni zam var mı? Temmuz 2024 asgari ücret zammını bekleyenler hemen bakın!

Nisan 2024  TOKİ  projelerine başvurmak isteyenler hemen bakın! e-Devlet'ten adım adım TOKİ başvurusu nasıl yapılır?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön