Altın & Dolar

Dolar kurunda tsunami alarmı! Ekonomist Evren Zelyut az önce açıkladı! Dolar bir anda 50 TL olacak!

Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip edilirken Ekonomist Evren Zelyut'tan dolar için tsunami alarmı verdi. Zelyut, doların bir anda 50 TL olacağını söyledi.

Piyasalar Fed faiz kararına odaklanırken, doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Ünlü Ekonomist Evren Zelyut'tan son dakika dolar yorumu geldi. Zelyut, doların bir anda 50 TL olabileceğini söyleyerek yatırımcıları uyardı.

DOLAR 50 TL OLACAK!

Ünlü ekomomist Evren Zelyut,  dolar/TL kuru ile ilgili dikkat çeken bir tahminde bulundu. Zelyut, Merkez Bankası’nın arka planından  bahsederek, atılacak adımlara göre doların aniden yükselerek 50 TL seviyesine çıkabileceğini açıkladı.

DOLARDA TSUMANİ ETKİSİ!

Son günlerde dolar kuru 33 lira seviyesine kadar yükselmişti. Zelyut, dolarda tsunami etkisi yaratabilecek bir durumu anlatarak, dolar kurunun biranda 50 TL olabileceğini açıkladı.

Özellikle piyasaların altın fiyatlarına odaklandığı ve bu dönemde, dolar kurundaki dalgalanmaların gözden kaçmaması gerektiğine vurgu yaptı.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? KAPALIÇARŞI'DA DÖVİZ KURLARI KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR KURU!

31 Temmuz 2024 Kapalıçarşı'da döviz kurlarının ne kadar olduğu merak ediliyor. Milyonlarca yatırımcı arama motorlarında '' Bugün dolar ne kadar? Dolar kaç lira? Güncel dolar kaç TL?'' sorularının yanıtını araştırıyor.

Dolar/TL kuru saat 11:48 itibariyle Kapalıçarşı'da 32,99 liradan alınarak, 33,047 liradan satılıyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 35,59 liradan alınarak, 35,72 liradan satılıyor. 

Euro dolar paritesi ise 1,0811 bandında hareket ediyor.

MERKEZ BANKASI YIL SONU DOLAR BEKLENTİSİ!

Doların yıl sonunda ne kadar olacağı merak ediliyor. Gözler Merkez Bankası yıl sonu dolar beklentiisne çevrilmişken Banka tarafından açıklama geldi. Katılımcıların cari yıl sonu döviz kuru (ABD Doları/TL) beklentisi bir önceki anket döneminde 40,01 TL iken, mayıs döneminde 38,78 TL'ye geriledi. 12 ay sonrası döviz kuru beklentisi ise bir önceki anket döneminde 42,47 TL iken, mayıs ayındaki ankete göre  41,80 TL olarak gerçekleşti.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! Gram altın yükseliyor! 31 Temmuz 2024 altın fiyatları alış satış tablosu!

Ekonomistler duyurdu! Dolar yıl sonunda 37,1400 TL olacak!

Altın alalım mı, bekleyelim mi? İslam Memiş yarını işaret etti, son gün dedi! Yatırımcılar acil baksın!