29 / 04 / 2024

Dolar kurunda yeni rekor! 29 TL'yi geçti! 

Dolar kurunda yeni rekor! 29 TL'yi geçti! 

Üç aydır sınırlı yükseliş eğilimi devam ederken dolar kuru haftanın ikinci işlem gününde 29 lirayı geçti. Dolarda yeni rekor...



Dolar/TL kuru 29 lira tarihi zirvesi ile gne başladı. Euro ise güne 31,26 liradan işlem görüyor.  Milyonlarca yatırımcı dolar kurundaki son dakika gelişmeleri yakından takip ediyor. 

BUGÜN DOLAR NE KADAR OLDU? 12 ARALIK SALI DOLAR KAÇ LİRA? GÜNCEL DOLAR ALIŞ SATIŞ FİYATI

Dolar/TL kuru bugün güne rekor tazeleyerek başladı.  Yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyenler güncel dolar kurunu araştırıyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar oldu? Dolar alış satış fiyatı kaç lira?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında araştırıyor. Kapalıçarşı'da  Dolar/TL kuru alış fiyatı şu dakikalarda 28,99 lira, satış fiyatı 29,041 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru ise 31,21 liradan alınıp, 31,31 liradan satılıyor.

Dolar kurunda yeni rekor! 29 TL yi geçti! 

PİYASALARDA BUGÜN!

Bugün küresel piyalarda 16:30'da ABD enflasyon verileri açıklanacak. Öte yandan Hazine ihaleleri ve Cumhurbaşkanı Cevdet Yılmaz'ın başkanlık edeceği, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu toplantısı  takip edilecek.  

MERKEZ BANKASI REZERVLERİ ARTTI

Merkez Bankası (TCMB) toplam rezervleri geçen hafta 1 milyar doların üzerinde artışla, 141 milyar doları aşarak yeni tarihi zirvesine çıktı.

Hazine bugün beş yıl vadeli TÜFE'ye endeksli tahvilin yeniden ihracı ve beş yıl vadeli TL cinsi kira sertifikasının doğrudan satışını gerçekleştirecek. Hazine bugünkü borçlanma ile Aralık ayı programını tamamlayacak. Bir sonraki iç borçlanma 8 Ocak'ta gerçekleşecek.

Hazine bu ay başından bugüne gerçekleştirdiği beş ihale ile kendi tahminlerini aşarak 80 milyar TL üzerinde borçlandı. Yine de Hazine'nin borçlanma tutarları önümüzdeki yıl belirgin artış gösterecek.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Altının kilogram fiyatı 1 milyon 930 bin liraya kadar çıktı...

İstanbul'un bu bölgelerinde depremin şiddeti 9'u bulur: Tek tek açıklandı: Zeytinburnu, Haliç, Büyükçekmece, Silivri...

Geri Dön