11 / 05 / 2024

Dolar ne altın dinledi, ne euro..Beklenen rakam şimdi açıklandı! Doları olanlar hemen bakın

Dolar ne altın dinledi, ne euro..Beklenen rakam şimdi açıklandı! Doları olanlar hemen bakın

Dolar yatırımcıları sevindiren son dakika dolar haberi şimdi geldi. Dolar tarihi seviyeye ulaştı o rakam resmen şimdi açıklandı. Doları olanlar hemen bakın...



DOLAR EZDİ GEÇTİ!

Dolar kuru altın fiyatlarını büyük baskı altına aldı. Son üç haftadır altın dolardan dolayı nefes alamazken en dip rakamlara geriledi. Altının ons fiyatı şu dakikalarda 1706 dolar seviyesinde işlem görürken gram altın 1018 TL'den satışa sunuluyor.

Öte yandan eur kuru son 20 yılın en dip seviyesine geriledi. Euro dolar paritesi 0,98 seivyesi ile 20 yıl önceski seviyesine geri döndü. Doalr resmen ne altın didnledi ne euro hepsini, ezdi geçti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön