18 / 05 / 2024

Dolar ne kadar? Bugün euro ve sterlin ne kadar? 9 Mayıs Salı dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar ne kadar? Bugün euro ve sterlin ne kadar? 9 Mayıs Salı dolar ne kadar? İşte dolara dair son durum!

Dolar 9 Mayıs Salı günü ne kadar oldu? Euro ve sterlin yükseldi mi? Dolar kaç TL? Dolar/TL haftanın yeni haftaya 19,51 TL ile başladı. İşte 9 Mayıs Salı kuru…



DOLAR BUGÜN NE KADAR? 9 MAYIS SALI DOLAR KAÇ TL OLDU? 

Dolar, 9 Mayıs 2023 gününe yani yeni güne değer artışı ile başladı. Dolar son kapanışını 19.5082 TL TL'den yapmıştı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19.5054 TL’den, satış fiyatı ise 19.511 liradan işlem görmektedir.

Peki 9 Mayıs 2023 euro ve sterlin ne kadar? İşte euro ve sterlinde son durum ne?

9 MAYIS SALI EURO VE STERLİN NE KADAR? 

Yüzde -0.06'luk bir değişim içinde olan euro ise bugün aşağı ibreyi göstermektedir. Bir önceki kapanışını 21.4439 TL'den yapan euro şu sıralarda 21.4397 TL alış ve 21.4483 TL satış fiyatına sahiptir.

Sterlin de bugün 24,55 TL alış, 24,67 TL satış fiyatından işlem görüyor.

EKONOMİ UZMANLARINDAN YORUMLAR!

Ekonomi uzmanları, 9 Mayıs 2023 günü için dolara dair yorumları şu şekildedir; USDTRY paritesi ana resimde yükselmekte olan kanal içinde hareketine devam ediyor. Geniş bant aralığı olarak izlenilen bant aralığının üzerinde ılımlı pozitif hareketini sürdürmektedir. Genel hareket eğiliminde ise pozitif yönde olduğu görülmektedir. Teknik seviye olarak 19.40 seviyesini takip ediliyor. Bu seviye üzerinde 19,50 seviyesi takip edilmektedir. Aşağı yönlü harekette ise 19.00 seviyesi destek olarak izlenebilir.

ING’DEN DOLAR TAHMİNİ!

ING analisti Pesole, faiz indirimi beklentisi ile doların düşüşe geçebileceği değerlendirmesinde bulundu.

ING analisti Francesco Pesole değerlendirmede; Bu hafta daha fazla dalgalanmayı etkileneceği düşünülüyor. ABD bankalarında yaşanan gelişmeler, enflasyon da içinde olmak üzere ABD verileri ve Fed yetkililerinin konuşmaları ile şu sıralarda sene sonuna kadar ABD Doları eğrisinde fiyatlanan 68 baz puanlık faiz indirimi olduğunu belirtti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön