02 / 05 / 2024

Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

 Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

Dolar ve altındaki yükselişin ardından vatandaşlar da yeni yatırım yolları aramaya başladı. ING Bank tarafından yatırım aracı arayan vatandaşlara çok önemli bir fırsat duyuruldu.



E TURUNCU HESAPTAN KİMLER FAYDALANABİLİR?

İlk kez e-Turuncu/Turuncu Hesap açan müşterilerimiz Turuncu Hesap bakiyelerine göre,
 

Vadesiz hesaplarında para bırakarak veya 

Kampanya kapsamındaki yatırım fonlarından alarak ya da 

Turuncu Ekstra Banka Kartı ile aylık 1.250 TL POS harcaması yaparak %22 Ekstralı Hoş Geldin Faizi’nden yararlanabilirler. 

Vadesiz hesapta uygun tutarda bakiye bırakılmasını takip eden ilk iş günü, yatırım fonlarının müşteri hesabına geçmesini takip eden iş günü, Turuncu Ekstra Banka Kartı ile harcama yapılmasını takip eden ay itibariyle Ekstralı Hoş Geldin Faizi işlemeye başlar.

Güncel e-Turuncu Hesap Faiz oranlarını görmek için tıklayın.

Hoş Geldin Faizi süresi 90 gündür. Bu süre içinde en güncel Hoş Geldin Faizi hesabınıza yansıtılır.

E TURUNCU HESAP İLE NE KADAR KAZANIRIM?

* Hesaplanan dönem içerisinde toplam bakiyenizin 2.000.000 TL, 250.000 Dolar, 250.000 Euro, 4.500 Gram Altın ve 250.000 GBP üzerine çıkması durumunda, sadece aşan kısmına daha düşük bir faiz oranı uygulanır. Tüm faiz oranlarını detaylı görmek için tıklayın.
** TL hesaplar için; Hoş Geldin Faizi oranı, brüt faiz oranı olup vadeli mevduat hesapları için %5 stopaj (vergi kesintisi) uygulanır.
Döviz hesaplar için; Hoş Geldin Faizi oranı, brüt faiz oranı olup vadeli mevduat hesapları için %20 stopaj (vergi kesintisi) uygulanır.
*** Turuncu Ekstra programı’na katılıp aylık harcamalarınızın en az 1.250 TL’sini Turuncu Ekstra Kart’ınızla yaparak veya vadesiz hesabınızdan fatura ödeyerek, TL hesaplarınız için Hoş Geldin Faizi süresi içindeyseniz güncel ilan edilen Hoş Geldin Faizi’nize ek %2 ek faiz, Hoş Geldin Faizi süresi içinde değilseniz güncel ilan edilen Ekstralı Faiz Oranları ile kazanabilirsiniz. Turuncu Ekstra’lı olmak için ING Mobil’i, İnternet Şubesi’ni, şubeleri veya 0850 222 0 600 numaralı Telefon Bankacılığı’nı kullanabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön