02 / 05 / 2024

Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

 Dolar, TL, Altın bir yana! Paranıza para katacaksınız, şartsız yüzde 22 faiz veriyorlar! ING duyurdu Acil bakın

Dolar ve altındaki yükselişin ardından vatandaşlar da yeni yatırım yolları aramaya başladı. ING Bank tarafından yatırım aracı arayan vatandaşlara çok önemli bir fırsat duyuruldu.



MAAŞIMI DEĞERLENDİREBİLİR MİYİM?

Her ayın birinde maaş aldığınızı ve ayın 10’unda kredi kartı veya kira ödemenizin oluğunu varsayalım. Kiranızı veya kredi kartı borcunuzu ödeyene kadar geçen 10 günlük sürede, maaşınızı vadesiz hesabınızda bekletmek yerine, e-Turuncu Hesap’ta tutarak her gün faiz kazanabilir ve paranızı değerlendirebilirsiniz. 

Üstelik Turuncu Ekstra'lı olarak ayda 1.250 TL harcama yaptığınızda, bir sonraki ay e-Turuncu Hesap'ın ücretsiz EFT/havale özelliği sayesinde ödemelerinizin günü geldiğinde, hiçbir ücret ödemeden e-Turuncu Hesap’tan yapabilirsiniz.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön