03 / 08 / 2024

Dolar uykusundan uyanıyor! İlk sinyal geldi! Rekor kıracağı tarih resmen belli oldu! Doları olanlar hazır olun! 

Dolar uykusundan uyanıyor! İlk sinyal geldi! Rekor kıracağı tarih resmen belli oldu! Doları olanlar hazır olun! 

Dolar/TL hafta içinde rekor tazeledi. Yukarı yönlü hareket eden dolar kuru hafta içinde 33,31 liraya kadar yükseldi. Ekonomi medyasının ünlü ismi Ercan İnan doların rekor kıracağı tarihi açıkladı. 



Dolar kuru rekor tazelemeye devam ediyor. Hafta içinde 33,31 TL'ye çıkan dolar kuru milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor. Kurun olması gerektiği seviyenin en az yüzde 20 hatta 25 altında kaldığı konusunda piyasaların hemfikir olduğunu söyleyen  Ekonomi medyasının ünlü ismi Ercan İnan'dan çarpıcı dolar yorumu geldi.

DOLARI SANKİ 33 LİRAYA ÇIPALADILAR!

İnan, dolardaki hareketsizliğe değinerek şu ifadeleri kullandı: ''Doları sanki 33 liraya çıpaladılar. Bir türlü yerinden kımıldamıyor. Yukarı gitmediği gibi aşağı yönlü hareket de yapamıyor. Kredi notunun bir değil iki kademe birden artması, kurda bir rahatlama yaratmadı.''dedi. 

DOLAR OLMASI GEREKEN SEVİYENİN YÜZDE 25 ALTINDA

İnan, doların olması gereken seviyenin yüzde 25 altında olduğunu söyledi. Ünlü isim, dolardaki bu durumla ilgili ''Doları sanki 33 liraya çıpaladılar. Bir türlü yerinden kımıldamıyor. Yukarı gitmediği gibi aşağı yönlü hareket de yapamıyor. Kredi notunun bir değil iki kademe birden artması, kurda bir rahatlama yaratmadı.'' dedi.

DOLAR UYKUSUNDAN UYANIYOR! 

Patronlardünyası'nda yer alan habere göre; doların uykusundan uyanmaya başladığını söyleyen ünlü isim, ilk sinyallerin geldiğini söyle açıkladı: ''Aslında ilk sinyaller gelmeye başladı. Evet Merkez Bankası politika faizine dokunmadı ve hatta Başkan Yardımcısı Cevdet Akçay’dan ‘faiz indirimi gündemimizde değil’ mesajı da geldi ancak fiili piyasa faizi düşmeye başladı bile'' dedi. 

Dolar uykusundan uyanıyor! İlk sinyal geldi! Rekor kıracağı tarih resmen belli oldu! Doları olanlar hazır olun! 

DOLARIN YÜKSELİŞE GEÇECEĞİ TARİH!

Ercan İnan, 'Ben olsam Ağustos ayı boyunca TL pozisyonlarımı korurum.' diyerek  Eylül’ün ilk 10 günü içinde dolar 33.50 bandını geçip 34’e doğru hareketlenirse TL’den dövize geçeceğini söyledi. 

SON DAKİKA DOLAR/TL KURU! 3 AĞUSTOS 2024 

3 Ağustos 2024 Cumartesi dolar/TL kuru  güne 0,70 düşüşle başladı. Dolar/TL kuru şu dakikalarda 32,88 lira alış fiyatı, 32,96 lira satış fiyatı üzerinden işlem görüyor. 

Atilla Yeşilada'dan altın yorumu! Gram altın o tarihte 3 bin TL'yi görecek!

Kıyıda köşede 1 gram bile altını olanlar dikkat! 3 Ağustos altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı canlı altın fiyatları

Geri Dön