29 / 04 / 2024

Dolar ve euroda rekor haftası.

Dolar ve euroda rekor haftası.

Beykent Üniversitesi Makro Ekonomi Uzmanı Prof. Dr. Volkan Öngel, altının güvenli liman olarak görülmeye devam ettiğini ve bu yüzden popülaritesini koruduğunu ifade etti.



Haftanın ilk gününde dolar ve euro kuru meşhur 20 Aralık sonrası rekorunu tazeledi. Gram altın da dolar kurunun yükselişi ile beraber yukarı yönlü trendini sürdürdü. Ekonomi uzmanları gram altın için yorumlarda bulunurken analistler gram altının hafta sonuna doğru 1000 TL'yi görebileceği konusunda ortak görüş bildirdi.

Haftanın ilk iş gününde dolar, euro ve borsa kendi rekorlarını tazelerken geçtiğimiz haftayı 16,42 ile kapatan dolar, 20 Aralık sonrası zirvesini 16,60’a çıkardı. Euro ise 17,80'i test etti.

Dolar ve euroda rekor haftası.

Borsada ise BIST 100 endekis öğleden önce kendi rekorunu kırdı e 2.649,61'e yükseldi. 

Brent Petrol


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön