16 / 05 / 2024

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! 1 dolar kaç TL? Euro ve sterlin ne kadar? 4 Temmuz 2023 Salı!

Dolar yıl sonunda bu kadar olacak! 1 dolar kaç TL? Euro ve sterlin ne kadar? 4 Temmuz 2023 Salı!

4 Temmuz 2023 Salı gününde dolar, euro ve sterlin döviz kurları sabit kalarak yatay bir seyir izliyor. Günlük olarak güncellenen bu fiyatlar sürekli olarak sorgulanıyor. Peki dolar anlık olarak ne kadar? Euro kaç TL? İşte döviz kurlarında son durum...



DOLARDA YIL SONU!

Japonya'nın köklü bankalarından biri olan MUFG, 50 farklı ülkede faaliyet gösteriyor ve dolar/TL kuruyla ilgili 2023 yılının sonunda beklentilerini açıkladı. MUFG Bank analistleri, Türk lirasının ABD doları karşısında haziran ayında yüzde 20'nin biraz üzerinde bir değer kaybı yaşadığını belirttiler ve dolar/TL'nin 2023'ün üçüncü çeyreğinde 28, dördüncü çeyreğinde ise 29 seviyesinde olmasını beklediklerini duyurdular.

MUFG Bank'a göre, 2024'ün ilk çeyreği ve ikinci çeyreğinde dolar/TL kurunun 30 seviyesine çıkacağı öngörülüyor. Aynı zamanda, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) haziran ayında faizleri 650 baz puan artırdığına dikkat çeken analistler, TCMB'nin temmuz ve ağustos aylarında da faiz oranlarını artırarak enflasyon seviyesine yaklaştırmasını beklediklerini ifade ettiler.

Peki dolar anlık olarak ne kadar? Euro kaç TL? İşte, 4 Temmuz 2023 Salı dolar ve Euro fiyatlarında son durum...
 


Geri Dön