28 / 04 / 2024

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

Dolar ve OVP hakkında kritik değerlendirmeler gelmeye devam ediyor. Bu yorumlardan birisi de Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer, yaptığı açıklamayla görenlerin kafasını karıştırdı...



OVP ve dolar konusunda yorumlar gelmeye devam ediyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, kafaları karıştıracak bir açıklamada bulundu.

O RAKAMLARI ÇARPI İKİ YAPIN!

Uzman ekonomist Selçuk Geçer, hükümetin yeni açıkladığı program hakkında (OVAP) yorumda bulundu. Geçer, sosyal medya hesabından dolar ve enflasyonun beklentilerin üzerinde olacağını kaydederken dolar yatırımcısı için, “o rakamı ikiyle çarpın” ifadesini kullandı

Selçuk Geçer twitter hesabından yaptığı paylaşımda

''Orta Vadeli Program

Orta Vadeli Hedefler

2024 Enflasyon yüzde 33 Dolar 36.80 TL,

2025 enflasyon yüzde 15.2 Dolar 43.88 TL,

2026 enflasyon yüzde 8,5 Dolar 47.80 TL.

ÇARPI 2 yapın siz!!!” ifadesini kullandı.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

DİKKAT SIRAT KÖPRÜSÜ YA DÜŞTÜN YA GEÇTİN!

Küresel piyasalarda ve Türkiye’de yaşanan gelişmelerle ilgili yorum ve tahminler yapan ve bu bilgileri vatandaşlara ve yatırımcılara aktaran Selçuk Geçer YouTube hesabı üzerinden “Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin” başlıklı bir yayın paylaştı.

Paylaşımında enflasyon üzerinde oluşan baskının devam edeceğini ve bu baskının maliyet enflasyonuna dönüşeceğinden bahsetti.

Geçer, bunun en temel sebebinin ise Türk lirasındaki değer kaybı ve ücretlendirmeler değil vergiler ve zamlar olduğunu söyledi.

Dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer den kafa karıştıran açıklama: Dikkat sırat köprüsü ya düştün ya geçtin...

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Dolarda son dakika gelişmeleri yakından takip eden yatırımcılar arama  motorlarında ''dolar bugün ne kadar? Dolar kaç lira? 1 dolar bugün kaç TL oldu? Dolar kaç TL? Dolar bugün ne kadar oldu?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. 

Dolar endeksi bugün 105,045 seviyesinde ve yüzde 0,017 artış kaydetti. Dolar/TL kuru alış fiyatı ise 26,80 lira, satış fiyatı 26,84 liradan işlem görüyor.  Euro/TL kuru alış fiyatı 28,63 lira, satış fiyatı 28,73 liradan işlem görüyor. Euro dolar paritesi ise 1,0704 bandında hareket ediyor.

9 Eylül 2023 Cumartesi dolar ne kadar? Bugün dolar/TL kuru kaç lira? Güncel dolar alış satış fiyatı

Geri Dön