27 / 04 / 2024

Dolarda nokta atışı yapan Selçuk Geçer'den flaş tahmin! Tarih verdi, hemen bakıp buna göre hareket edin

Dolarda nokta atışı yapan Selçuk Geçer'den flaş tahmin! Tarih verdi, hemen bakıp buna göre hareket edin

Dolar 18 TL'yi görünce gözler dolar yorumları ile tanınan Selçuk Geçer'e çevrildi. Geçer, doların 10 gün sonrasında izleyeceği haritayı açıkladı! Dolar o tarihte zirveye çıkacak ! İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...



Geçen yılın son çeyreğinde döviz kurunun yükseliş trendine girmesiyle altın piyasası Aralık ayında rekor seviyeye ulaştı. Aralık ayının ikinci haftasında günlük hayatta satışa sunulan hizmetler ile dolar 18 TL, euro 20 TL ve binlerce dolar üzerindeki diğer ürün ve hizmetler için yüksek oranlar, gram altın için ise yüksek oranlar uygulanmakta.

Dolarda nokta atış yapan analistlerden herkesi ürküten tahmini: Hızlıca bakın

Bu aylarda Merkez Bankası'ndan faiz indirimine yönelik müdahaleler alan ekonomik piyasalar Eylül ayından Aralık ayına kadar yükseliş trendini sürdürdü. Ancak bu, Merkez Bankası'nın toplam 500 baz puanlık faiz indirimine gitmesine yetmedi ve yeni bir ekonomik model doğdu. Türk lirası, döviz kuru ve altın fiyatı bir gecede düştü. Dolar aniden 11 TL'ye, euro 13 TL'ye ve gram altın 600 TL'ye düştü. Ocak ayının başında her şeyin bittiğini düşünen sakinler şaşkına döndü.

Merkez Bankası'nın faiz indirimi kararının ardından dolar 18 TL'yi gördü! Gözler yeniden dolarda nokta atışı yapan Selçuk Geçer'e çevrildi. Geçer, doların 10 gün sonrasında izleyeceği haritayı açıkladı!

İşte Selçuk Geçer'in flaş dolar yorumu...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön