29 / 04 / 2024

Dolar zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar acil bakın! Gümbür gümbür geliyor

Dolar zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar acil bakın! Gümbür gümbür geliyor

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeleri yakından takip ediliyor. Dolar/TL bugün 18,20 seviyesi ile 2022 yılının zirvesini görüyor. Elinde dolar olanlar acil bakın. İşte son dakika dolar kuru 26 Ağustos 2022...



MERKEZ BANKASI KARARI SONRASI DOLAR/TL KURU

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), faiz oranını 100 baz puan düşürerek yüzde 13 seviyesine düşürdü.
Dolar/TL Merkez Bankası'nın faiz indirimi sonrası geçen bir haftada 17,97 seviyesinden en yüksek 18,1775 seviyesine kadar yükseldi.

Dolar zirveye koşuyor! Elinde dolar olanlar acil bakın! Gümbür gümbür geliyor

Türk Lirası faiz indiriminden sonra dolar karşısında yüzde 1,14 değer kaybetti. TL’deki değer kaybı, günlük olarak faiz indirim günü hariç yüzde 0,1-0,2 gibi sınırlı kalıyor.

Genel olarak dolar kuruna bakıldığında ise Türk Lirası nisan sonundan beri yüzde 18,25, yılbaşından beri yüzde 27,5, son 1 yılda ise yüzde 54 değer kaybetti. TL geçen yıl da yüzde 40 üzeri değer kaybı yaşadı.

20 Aralık tarihinde Kur Korumalı Mevduat enstürmanının açıklanmasından önce Dolar/TL 18,40 seviyesini aşmıştı.

Türkiye'nin risk primi de kararın ardından hızla yükselişe geçti. 5 yıllık kredi temerrüt takası kararın etkisi ile 777 baz puan seviyesini gördü.

Geri sayım başladı! Altın ve dolar için flaş gelişme! Rakamlar bugün su yüzüne çıkıyor

Elinde euro olanlar Çabuk bakın! İlk gören kazanıyor! Euro bugün bu seviyelerde! 

Gram altın 1.500 TL, dolar 30 TL olacak! Selçuk Geçer tarihi resmen açıkladı! İlk görenler kazanacak! Çabuk bakın

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön