04 / 05 / 2024

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer 'Rüzgar bu kez tersten esecek' diyerek, o kara haberi verdi!

Dolarla ilgili yaptığı çarpıcı açıklamalarla dikkat çeken Ekonomist  Selçuk Geçer, yine bomba gibi bazı değerlendirmeler yaptı. Geçen haftalarda doların sene sonunda 60 TL'yi bulacağını dile getire Selçuk Geçer, bakın bu kez neler söyledi...



YÜKSELEN DOLAR KURU ENFLASYON VE İŞSİZLİĞİ DE BERABERİNDE

Yaptığı açıklamada en çok vatandaşın kaybedeceğini dile getiren Ekonomist Geçer, dolar kurunun yukarı doğru fırlamasının sonucunda enflasyonun ve işsizlik furyasını da beraberinde getireceğini dile getirdi. Selçuk Geçer, insanlar fakirleşirken bankacılık sektörü karını katlamaya başladığını da sözlerine ekledi.

Dolarda büyük deprem kapıda! Selçuk Geçer Rüzgar bu kez tersten esecek diyerek, o kara haberi verdi!

DOLAR KURUNDA SON DURUM NE? 15 EKİM 2022 DOLAR KURU...

Doları olan ya da dolar almak yatırımcılar bugün dolar kuru ne kadar? Dolar kaç Türk Lirası oldu? Dolar yükseldi mi yoksa düştü mü? Dolar/TL kuru ne kadar oldu gibi sorularının cevaplarını merak ediyor ve araştırıyor. 

Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,62 Türk Lirası, satış fiyatı ise 18,69 Türk Lirası seviyesinden işlem görüyor. Euro dolar endeksi de 0,9727 seviyesinde değerleniyor.

Açıklanan resmi rakamlara göre, dolar endeksi bugün 113,170 bandında değerleniyor. Dolar kuru diğer para birimleri karşısında değer kazanmayı sürdürüyor. Yine aktarılan detaylara göre, dün 112 olan dolar endeksi bugün itibarıyla yükselişe geçti.

Orta ve üst gelir grubu konut kampanyası Kasım'da başlıyor!

SSK, BağKur, Emekli Sandığı emeklilerinin 2023 Ocak zammında peş peşe deprem! 1 Ocak zam oranına hemen bir göz at

İslam Memiş'ten 'Dolar 9 lira olabilir' diyenlere jet yanıt geldi! Elinde 1 dolar bile olanlar hemen bakın!


Geri Dön