02 / 05 / 2024

Dolarda dananın kuyruğu o gün resmen kopacak! Koşun bakın çok önemli

Dolarda dananın kuyruğu o gün resmen kopacak! Koşun bakın çok önemli

Dolarda dananın kuyruğunu koparacak haber geldi. Küresel piyasalar ABD'de açıklanacak enflasyon verilerine kilitlendi. ABD'de açıklanacak verilerin doların yönü açısından çok önemli yer tuttuğu öğrenildi.



PERŞEMBE GÜNÜ AÇIKLANACAK

ABD’de Temmuz ayına ait tüketici enflasyonu verileri bu hafta çarşamba günü, üretici enflasyonu verileri de perşembe günü açıklanacak. Tüketici fiyat endeksinde yıllık yüzde 8,7, üretici fiyat endeksinde de yıllık yüzde 10,4 artış açıklanması bekleniyor.

Öncesinde, küresel ekonomik büyümenin hız kesmesi ve emtia fiyatlarının gerilemesiyle ABD enflasyonunun tepe seviyesine yakın olabileceği değerlendiriliyor. Ancak bu konuda yatırımcılar ve yetkililer arasında ciddi görüş ayrılıkları bulunuyor.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön