08 / 05 / 2024

Dolarda Fed bekleyişi! Resmen açıkladılar: Faiz artarsa...

Dolarda Fed bekleyişi! Resmen açıkladılar: Faiz artarsa...

ING analistleri "Beklentiyi al, gerçekleşeni sat" reaksiyonu kapsamında kısa vadede ABD dolarının önde gelen para birimleri karşısında değer kaybetmesini öngörüyor. Peki Fed faiz artırırsa dolar ne olur?



ING analistleri ABD Merkez Bankası'nın (Fed) 75 baz puanlık bir faiz artırımı gerçekleştirmesi halinde doların zayıflayacağı tahmininde bulundu.

Dolarda Fed bekleyişi! Resmen açıkladılar: Faiz artarsa...

Milliyet'in aktardığına göre; "Beklentiyi al, gerçekleşeni sat" reaksiyonu çerçevesinde kısa vadede ABD dolarının önde gelen para birimleri karşısında değer kaybı yaşamasını öngören analistler, çok kısa vadeli bu hareket sonrasında ise doların pozitif etkileneceğini bekliyor. 

Dolar endeksinin 104 seviyesinde bir taban bulacağı öngörüsünü savunan analistler, bu seviyeden düşülmesi halinde alım baskısının artacağına dikkat çekti. 

Altın bu rakamın altına düşmeyecek! Almak için beklemeyin!

Altın 1 ay sonra işte bu kadar olacak! Piyasa kahini İslam Memiş'ten son dakika açıklaması! Hemen bu rakamlara bakın!

Döviz kuru son dakika rakamlar: Euro bugün ne kadar? 15 Haziran 2022 euro kaç TL?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön