Ekonomi

Dolarda rota belli oldu! Kimse tutamayacak!

Dolar ve euroda yükseliş sürerken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, yatırımcılar için önemli uyarılar yaptı. Geçer dolar kurunun göreceği seviyeyi de vererek, "19 liraya hazır olun" dedi.Yaptığı açıklamada yatırımcıya "Elinizdekilerden olmayın" diyen Selçuk Geçer, yatırımcıları da uyardı

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Piyasa Uzmanı Selçuk Geçer, doların önce 19 TL daha sonra zirve seviyesini açıkladı. Yaptığı açıklamada yatırımcıya "Elinizdekilerden olmayın" diyen Selçuk Geçer, yatırımcıları da uyardı.

Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili neler dedi? Dolar kuru yükselecek mi? Dolar ne zaman 19 lira olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

DOLARDA ZİRVE SEVİYEYE DİKKAT!

Karar'da yer alan habere göre, yaptığı açıklamada dolar kurunun yükselişini sürdüreceğini dile getiren  Ekonomist Selçuk Geçer çok önemli açıklamalar yaptı. Geçer yaptığı açıklamada 1-2 saatlik olay olduğunu dile getirerek, doların 1 saatte  30 lirayı görebileceğini söyledi.

Yaptığı açıklamada "Hazırlıklı olun." diyen Selçuk Geçer, dolar borcu olanları ve elinde dolar olanları uyararak, "Elinizdekilerden olmayın. İlerde çok pişman olursunuz." dedi.

Peki Selçuk Geçer dolar kuru ile ilgili olarak başka neler dedi? Dolar kuru yükselecek mi? Dolar ne zaman 19 lira olacak? İşte Selçuk Geçer'in açıklamaları...

"DOLARDA 19 TL'YE HAZIR OLUN"

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, Euro/Dolar paritesinin bozulmasıyla piyasalarda yeni sürecin sinyali verilirken yaptığı son dakika açıklamalarında Selçuk Geçer dolar için hazır olun uyarıları da yaptı.

Selçuk Geçer dolarda 19 liraya hazır olunması gerektiğini söyleyerek, dolardaki ilk hedefin 19 lira olacağını söyledi. 

Bu seviyeye önümüzdeki günlerde gelinirse şaşırılmaması gerektiğini kaydeden, Selçuk Geçer, dolar kurunun 27 Aralık tarihinde 12 liraya geldiğini söyleyerek, bunun artık olmayacağını dile getirdi.

Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın o dönem 20- 30 milyar dolarlık bir para harcadığını ve bu maceranın toplam sürecinin 5 ay olduğunu söyleyen Selçuk Geçer, 5 ay içinde 12 TL'den yeniden 18.20 TL'ye yükseldiğini kaydetti.  

Dolar kurunda son dakika! Dolar bugün ne kadar? İşte 16 Eylül 2022 dolar kuru!

Altın fiyatlarında büyük düşüş! Gram altın, çeyrek altın bugün kaç TL? Son dakika altın fiyatları 16 Eylül 2022...

Euro’da son dakika! Yükselmeye devam ediyor! 15 Eylül 2022 Euro kuru