02 / 05 / 2024

Dolarda şok hamle! 13 lirayı geçti!

Dolarda şok hamle! 13 lirayı geçti!

Büyük ve küçük ölçekli yatırımcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL bugün güne yükselişle başlayarak 13 lirayı geçti.



Geçtiğimiz haftalarda art arda yükseliş göstererek zirveye çıkan dolar/TL  ekonomideki gelişmelerden dolayı ani düşüş yaşadı. Bugün ise dolar/TL yükselerek 13 lira seviyesini geçti.

Sputniknews'de yer alan habere göre; dolar kuru haftanın dördüncü işlem gününe yükselişle başlayarak 13 lira seviyesini geçti. Aynı dakikalarda Euro ise  15 liranın üzerine çıktı.

Dolarda şok hamle! 13 lirayı geçti!

Döviz kurundaki hareketlilik sürüyor.

Haftanın dördüncü işlem gününe 12.86 seviyesinden başlayan dolar/TL yüzde 5'in üzerinde değer kazancıyla 13 lirayı aştı. Dolar gün içinde en yüksek seviyesi 13.42 lirayı görürken, saat 9.30 itibariyle 13.29 liradan el değiştiriyor.

Euro da yüzde 5'in üzerinde değer artışı ile 15 liranın üzerinde değer gördü. 9.30 itibariyle euro 15.07 liradan işlem görüyor.

Dolar kuru bugün ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön