02 / 05 / 2024

Dolarda son dakika! 1 doları olanlar bile hemen baksın! İşte 28 Ağustos 2022 güncel dolar kuru...

Dolarda son dakika! 1 doları olanlar bile hemen baksın! İşte 28 Ağustos 2022 güncel dolar kuru...

Dolarda son dakika gelişmeleri yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Dolar, FED Başkanının kritik açıklamalarının ardından yurt içi piyasalarda yükselmeye başladı. Peki, dolar ne kadar? dolar kaç TL? Dolar/TL kurunda son durum ne? 28 Ağustos 2022 dolar ne kadar?



28 Ağustos 2022 Dolar/TL'deki son dakika gelişmeleri milyonlarca vatandaş tarafından araştırılıyor. Piyasaların merakla açıklamalar sonrası dolar yurt içi piyasalarda zirveyi zorladı. Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell’ın Jackson Hole konuşması ile dolar rekoru zorladı.

Merkez Bankası'ndan dolar ile ilgili flaş bir açıklama geldi. Merkez Bankası rezervleri 112,3 milyar dolar oldu. Toplam rezervler 19 Ağustos haftasında bir önceki haftaya göre 1 milyar 488 milyon dolar düşüş kaydetti.

Peki, dolar ne kadar? dolar kaç TL? Dolar/TL kurunda son durum ne? 28 Ağustos 2022 dolar ne kadar? İşte 28 Ağustos 2022 güncel dolar kuru...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön