Ekonomi

Dolarda son dakika! Kıyıda köşede 1 doları olanlar hemen bu rakamlara bakın! Son dakika dolar kuru 17 Temmuz 2022

Dolarda son dakika gelişmeleri milyonlarca kişi tarafından yakından takip ediliyor ve dolar/TL kurundaki son durum merak ediliyor. Peki dolar bugün kaç TL oldu? 1 dolar kaç lira? İşte 17 Temmuz son dakika dolar kuru... Geçen çarşamba günü piyasalarda ABD enflasyon rakamları heyecanla bekleniyordu

17 Temmuz son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor. Geçen çarşamba günü piyasalarda ABD enflasyon rakamları heyecanla bekleniyordu. Bu verilerin açıklanmasının ardından piyasalar hareketlendi. Peki dolar/TL'de o günden bu güne neler değişti? 1 dolar bugün kaç TL oldu?

 

Dolar kurundaki dalgalı seyir dün de devam etti. Euro/dolar paritesinin 1'i görmesi de piyasaları etkiledi. 

Peki dolar bugün kaç TL oldu? 1 dolar kaç lira? İşte 17 Temmuz son dakika dolar kuru...

Dolar kuru FED'in şahin faiz artırımı kararlarının ardından küresel çapta güçlenmeye başladı. FED'in, enflasyon rakamları düşene kadar faiz artırımını sürdüreceğine ilişkin açıklamalar doların ateşini körüklüyor ve yükselmesine neden oluyor. 

Dolarda güçlenmenin devam edip etmeyeceği de merak konusu oluyor. Euro/dolar paritesinde yaşanan son dakika gelişmesinin ardından en çok doların ne olacağı merak edilir oldu. Bu kapsamda, dijitalleşme ve yeni nesil teknolojilerde Amerikan şirketleri Avrupalı rakiplerine kıyasla daha başarılı ve bu avantajın korunması halinde orta ve uzun vadede doların güçleneceği belirtiliyor.
 
Peki dolar bugün kaç TL oldu? 1 dolar kaç lira? İşte 17 Temmuz son dakika dolar kuru...

DOLARDA SON GELİŞMELER

ABD'de tüketici enflasyonunun beklentisinin üzerine ulaşan dolar, yüzde 9.1 seviyesiyle rekora imza attı. Dolar, Euro karşışında değer kazanmayı sürdürüyor. ABD'de Tüketici Fiyat Endeksinin rekorunun ardından Euro/dolar paritesi 2002'den bu güne ilk defa 1 seviyesinin altına düştü. 

DOLAR BUGÜN KAÇ LİRA? DOLAR YÜKSELDİ Mİ? 

Dolar kuru, 16 Temmuz Cumartesi sabahına alış fiyatı 17,39 TL, satış fiyatı ise 17,70 TL seviyesinden başlamıştı. Cuma günü ise dolar, yüzde 0,56 yükselişle günü açmıştı. 

Bugün piyasalar kapalı ancak 17 Temmuz son dakika dolar kuru milyonlarca kişi tarafından merakla araştırılıyor.

Dolar kuru bugüne alış fiyatı 17,48 TL, satış fiyatı 17,55 TL seviyelerinde başladı. 

Altında şok fiyatlar! Her şey değişti, gören inanamıyor! 1 gram altını bile olan hemen baksın! 17 Temmuz 2022 altın...

Benzine yeni indirim kapıda! Yarın fiyatlar değişiyor! İşte Shell, BP, Opet, PO, Total 17 Temmuz 2022 fiyat listesi...

Altına 'gurbetçi' müdahalesi... Altın yatırımcısını yakından ilgilendiren detaylar...