Kent Haberleri

Dolarda yeni rekor açıklandı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! 

Dolar kurunda hareketlilik haftanın dördüncü işlem gününde de devam ediyor. Yatırımcılar doların ne olacağını merak ederken yeni rekor açıklandı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak! Peki dolar yükselecek mi? Dolarda yeni rekor açıkladı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

Dolar kuru dün borsaların açılması ile rekor kırarak 19,35 TL'ye yükseldikten sonra tekrar düşerek 18,44 TL'den işlem gördü. Peki dolar yükselecek mi? Dolarda yeni rekor açıkladı! İpin uçunda! 2 vakte kadar bu kadar olacak! Bu rakamı görenler yerinde duramayacak!

DOLARDA YENİ REKOR!

Dolar kuruna kuruna yönelik açıklamalar yapan Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak dolar için yeni rekoru açıkladı. Kolçak: "Dolar ipin ucunda artık. Her an yukarı doğru hareket edebilir. Mesela altın ithalatı yasaklandı. Dolar topun ağzında gibi. 19'lara yakınız artık" ifadelerine yer verdi.

DOLARDA ZİRVE GÖRÜNDÜ!

Doların son haftada küresel piyasalarda değerlenmesi ve gelişen ülke paraları karşısında yükseldi. Bu yükselişte ABD Merkez Bankası Fed’in bu yıl içinde 2 kez faiz artışı yapacağı beklentisinin artması etkili oldu. 

Piyasaların faiz artışı beklentisini Fed Başkanı Jerome Powell, geçen haftaki konuşması ile yükselterek doların  dip seviyeden toparlanmasını sağladı. 

Deprem dolayısı ile kapalı olan borsaların dün açılması ile kurda dolardaki hareketliliğe bağlı atak yaşandı ve dün 19,30 TL zirvesi test edildi ardından 18,85 TL'de dengelendi.

16 Şubat 2023 dolar/TL ne kadar? Bugün dolar kuru kaç lira? Dolar ne kadar oldu? Güncel dolar/TL kuru kaç TL? 16 Şubat 2023 dolar/TL kuru...

SON DAKİKA DOLAR KURU!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Dolar/TL kuru bugünde yatırımcılar tarafından merakla takip ediliyor. Vatandaşlar ''dolare bugün ne kadar? Bugün dolar kaç lira? Dolar/TL kuru bugün kaç TL oldu?'' sorularının yanıtlarını arama motorlarında aratıyor. 

Bugün dolar endeksi yüzde 0,22 düşüşle 103,620 bandında hareket ediyor. Dolar/TL kuru alış fiyatı 19,089 lira, satış fiyatı 19,105 liradan işlem götüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,40 liradan alınıp, 20,45 liradans atılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0705 bandında hareket ediyor.

Gram altın rekoru resmen elinin tersiyle itti! Dip seviye göründü! Yürekler ağza geldi! Gram altın tam bu kadar olacak

Dolar 24 TL olacak! Doları bilen adam Selçuk Geçer resmen tarihi açıkladı! Elinde dolar olanlar hemen baksın

Gram altın 6 haftadan sonra en dip seviyeye düştü! Altın fiyatları resmen tuzla buz oldu! Acil bakın