23 / 07 / 2024

Dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!

Reuters’ın teknik görünümünde dolar ve altınla ilgili önemli değerlendirmelere yer verildi. Peki dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam!




ALTIN FİYATLARI 1.600 DOLARIN ALTINA DÜŞEBİLİR

Ons Altın geçen hafta, 1.729 ile son üç haftanın en yüksek bölgesine kadar arttı. Fakat bu bölgeden gelen satışlarla kazançlarının bir bölümünü geri verdi. Cuma günü beklentilerin üstünde çıkan ABD Tarım Dışı İstihdam rakamlarının ardından, 1.700 bandının gerisine düşen altında 1.685 ve 1.658 seviyeleri ilk destek bölgeleri şeklinde izlenebilir.

Dolardaki artış devam ederse altın fiyatları ne olur? 1 gram bile altınınız varsa bakın! Altın için şok rakam! 

Reuters teknik analizi ise daha derin düşüşlerin altını çiziyor. Senenin zirvesi 2.069 dolardan yüzde 38.2’lik geri çekilmenin 1.679 dolardan geçtiğine dikkat çekiliyor. Buranın altında fiyatların 1.558 dolar desteğini hedefleyebileceğine vurgu yapılan analizde daha önce 1.829 ve 1.679 dolar desteklerinden olduğu gibi 1.558 dolardan da bir sıçrama olabileceğinin altı çiziliyor. 

Tam tersi durumunda bir sonraki destek olarak 1.437 doların ortaya çıkabileceği uyarısında bulunuluyor. 

1 gram altının 20 gün sonra ne kadar olacağı açıklandı! Bu flaş rakamı duyan inanamadı! Hemen bakın!

Yatırımını euroya yapanlar ayağınızı yerden kesecek haber şimdi geldi! Bakmayan bin pişman

Piyasa Kahini gram altının 1.400 lira olacağı tarihi açıkladı! Tekrar yükselişe geçecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön