30 / 04 / 2024

Piyasa Kahini gram altının 1.400 lira olacağı tarihi açıkladı! Tekrar yükselişe geçecek!

Piyasa Kahini gram altının 1.400 lira olacağı tarihi açıkladı! Tekrar yükselişe geçecek!

Altındaki iniş çıkışlar devam ederken, yatırımcılar ise bu sebep ile büyük bir panik içerisinde. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise, gram altının 1400 lira olacağı tarihi açıkladı. İşte detaylar…



Altın yatırımcılarını ve altına yatırım yapmayı düşünen kişileri tedirgin eden gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Altın fiyatlarındaki kan kaybı ise tüm hızı ile devam ediyor. Geçtiğimiz hafta ons tarafında yaşanmış olan ciddi yükseliş ile gram altın fiyatı 1039 liraya kadar yükselmişti. Bugün ise altın fiyatlarında ciddi bir şekilde düşüş görüldü. Kapalı Çarşı'da gram altının fiyatı 994 liradan işlem görmekte. Peki altın fiyatlarında son durum ne? İşte detaylar…

GRAM ALTIN NE KADAR?

Kapalı Çarşıda gram altının fiyatı bugün 994 liraya kadar düştü. Gram altın 4 Ekim günü 1039 lira ile rekor bir seviyeye çıkmıştı. Günü 994 lira ile kapatan gram altında bu şekilde 46 lira kayıp yaşanmış oldu.

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş ise uzmanı olduğu altın ile ilgili öngörülerine devam ediyor. Memiş, brent petrolden altına, altından dolara kadar birçok sektörde öngörülerini paylaştı.

Emtialar ile ilgili genel bir açıklamada bulunan Memiş, "Bu tarafta pozitif bir görünüm devam ediyor. Seçim ekonomisi belirlendiği için de bu taraf destekleniyor gibi durmakta. Dolar – lira serbest piyasalarda 18.28-18.31 TL aralığında. Gram altın - lira ekranlarda 1007 lira, banka ve serbest piyasalarda ise 1019-1023 lira seyirlerinde. Euro dolar paritesi ise 1.0183 civarlarında hızlı bir toparlanma ile haftaya başladı. Sterlin - dolar ise 1.1680. Çünkü dolar endeksi haftaya düşüş ile başladı. Altının ons fiyatı haftaya pozitif bir seyir ile start verdi. Yükseliş için 1728 doların üzerinde iki gece kapanış gerekli” ifadelerini kullandı.

Piyasa Kahini gram altının 1.400 lira olacağı tarihi açıkladı! Tekrar yükselişe geçecek!


Geri Dön