02 / 07 / 2024

Dolardan yeni rekor!

Dolardan yeni rekor!

Milyonların merakla takip ettiği dolar/TL yeni haftanın ilk işlem gününde rekor tazeledi. Dolar şu dakikalarda 17,25 liradan işlem görüyor.



Büyük ve küçük ölçekli yatıırmcılar tarafından yakından takip edilen dolar/TL kuru yeni haftaya rekor seviyede başladı. Kur ilk işlemlerde günlük yüzde 5'i aşan yükselişle 17.25 seviyesini geçti. Euro ise, 19.34 liradan işlem görüyor.

Dolardan yeni rekor!

Sputniknews'de yer alan habere göre; geçen hafta Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın (TCMB) 100 baz puanlık faiz indiriminden sonra yukarı yölü hareket eden dolar 17.14 ile rekor seviyeye ulaşmıştı. Rekor seviyenin ardından TCMB beşinci müdehalesini uygulayarak günü 16,40 seviyesinde kapatmıştı.

Bloomberg HT'ye konuşan kaynaklar son müdahalenin yaklaşık 2 milyar dolar seviyesinde olduğunu aktarmıştı.

Dolar 17 TL'yi geçti!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön