27 / 04 / 2024

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...

Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Ünlü Ekonomistten çılgın altın tahmini geldi! Kemerlerinizi bağlayın, yeni rekor kırılmak üzere...



Altın fiyatlarındaki oynaklık kamuoyunu endişelendiriyor. Yükselen küresel enflasyon  ve yaklaşan bir durgunluk, altın fiyatını daha da yükseltti. Jeopolitik riskler devam ediyor, fakat altın uzmanlarından önemli tahminler var. Uzmanlar, jeopolitik belirsizliğin sürmesi ve küresel piyasalardaki durgunluk tehdidinin sürmesi halinde altın fiyatlarının ortalama  olarak yüzde 13 oranında artabileceğini söylüyor. 

Bütün yatırımcılar İslam Memiş’in açıklamasına kilitlendi! Altın yıl sonunda ne kadar olacak? Neye yatırım yapmalıyız?Uzun bir oynaklık döneminden sonra, jeopolitik kriz ve durgunluk tehdidi arttıkça altın fiyatı yükselmeye başladı. Çeyrek altın 1.681 TL'ye, gram altın 1.000 TL'yi aştı. Piyasa dalgalandıkça, uzmanlar altın fiyatına ilişkin yeni tahminler getirdiler. Tahminler, altının fiyatının  artacağını varsaymıştı. 

Peki, altında ne olacak? İşte 6 Ağustos 2022 fiyat listesi...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön