30 / 04 / 2024

Dolar 13 TL birden fırlayacak! Kemerlerinizi bağlayın! Tarih açıklandı...

Dolar 13 TL birden fırlayacak! Kemerlerinizi bağlayın! Tarih açıklandı...

Son zamanlarda yukarı yönlü hareket eden dolar/TL kuru için, yeni tahmin ünlü ekonomist Selçuk Geçer'den geldi. Geçer doların 13 TL fırlayacağı tarihi açıkladı. Kemerlerinizi bağlayın...



Seçimlerin ardından hızla yükselişe geçen dolar/TL kuru sabahın erken saatlerinden itibaren yatırımcıların odağında. Dolar/TL'deki yukarı yönlü harek devam ederken, ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 13 TL birden yükseleceği tarihi açıkladı.

Dolar 13 TL birden fırlayacak! Kemerlerinizi bağlayın! Tarih açıklandı...

DOLAR 13 TL BİRDEN YÜKSELECEK!

Selçuk Geçer, doların 13 TL birden yükselişe geçeceğini söyleyen Geçer, ''Hayır hayır bu benim tahminim değil.Avrupa'nın ve dünyanın en büyük bankalarından Deutsche Bank’ın yıl sonu dolar tahmini...
Daha önce yıl sonu beklentileri 27 lira seviyesindeydi ama o rakama bugün itibarıyla ulaşılınca revize etmek zorunda kaldılar.” dedi.

Geçer, kendi yıl sonu tahminlerinin 32 TL olduğunu ifade ederek doları neden aşağı değil de yukarı revize ettiklerini şu şekilde açıkladı: ''Enflasyonun düşmeyeceğini artık sağır sultan bile duydu da ondan…'' 

Türkiye’de enflasyon hem Deutsche Bank’a göre hem de diğer yabancı finans kuruluşlarına göre yükselmeye devam edecek. Dolayısıyla kurhedefleri de yukarı yönlü revize ediliyor.

Selçuk Geçer söylemeden geçemeyeceğim diyerek konuya başlayarak buradaki rakamların çok daha iyimser olduğunu söyleyerek  ''Biliyoruz ki TÜİK enflasyonuyla bile dolar 40 TL'nin üzerine çoktan çıktı. Yükselmeye devam eden enflasyonla beraber muhtemelen dolar 45 TL'ye koşacak.” dedi.

Dolar 13 TL birden fırlayacak! Kemerlerinizi bağlayın! Tarih açıklandı...

DOLAR BUGÜN NE KADAR OLDU? SON DAKİKA DOLAR/TL KURU KAÇ LİRA?

Dolar/TL kuru bugün yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu kapsamda yatırımcılar arama motorlarında '' Bugün dolar/TL ne kadar? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar/TL kuru kaç TL?'' sorularını araştırıyor.

Dolar/TL kuru Kapalıçarşı,da bugün alış fiyatı 27,071 lira satış fiyatı ise 27,134 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru alış fiyatı 29,59 lira, satış fiyatı ise 29,713 lira. Euro dolar paritesi ise 1,0978 bandında hareket ediyor.

Dolarda tansiyon yükseliyor! Yatırımcılar heyecanla doları takip ediyor! 8 Ağustos Salı dolar/TL kuru ne kadar?

Dev bankalar dolar tahminlerini peş peşe açıkladı! Bu rakamları gören dövizciye koşacak

Geri Dön