29 / 04 / 2024

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer şanslı olacağız dedi! Doların nerede duracağını açıkladı

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer şanslı olacağız dedi! Doların nerede duracağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, ABD’nin 9,1’lik enflasyon rakamının Türkiye’ye nasıl yansıyacağını açıkladı.



Tüm dünya ABD’den gelen enflasyon rakamına yönelmiş durumda. ABD’nin 9.1’lik enflasyon rakamı ülkelere farklı farklı sonuçlar yansıtırken, Türkiye’de de ekonomistler, bunun ülkemize nasıl yansıyacağını açıklamaya başladı.

Dolar tahminleriyle ünlenen ekonomist Selçuk Geçer, kıtlığın geldiğini belirterek, doların 35 TL’lerde enflasyon bazında olduğunu açıkladı.

Piyasa uzmanı Selçuk Geçer, Türkiye’nin bu enflasyon rakamından olumsuz etkileneceğini açıklarken, YuoTube kanalında yorumlarda bulundu.

HERKES TEYAKKUZDA

Geçer, Euro – dolar eşleşmesini de yorumlarken, "Amerika'da enflasyon yüzde 9,1 geldi. Ama 8,8'lik bir enflasyon bekleniyordu. Bunun 0,3 puan üzerinde bir rakam geldi. Algıları da bozdu. Kontrolden çıkmış olan enflasyonun yaratacağı riskler konuşuluyor. Hem resesyon riski hem stagflasyon riski konuşuluyor. Amerika'da çıkacak olan derin kriz dünyayı nasıl etkileyecek? sorusunu da getiriyor. Hem Avrupa hem diğer gelişmekte ülkelerde teyakkuzda” ifadelerini kullandı.

Doları adım adım bilen Selçuk Geçer şanslı olacağız dedi! Doların nerede duracağını açıkladı

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön