10 / 05 / 2024

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Bu ülkede mazot ne kadarsa anlayın ki dolar da oraya gidecek!

Doları bilen adam Selçuk Geçer'den bomba tahmin! Bu ülkede mazot ne kadarsa anlayın ki dolar da oraya gidecek!

Dalgalı seyir eden döviz kuruna ilişkin Ekonomist Selçuk Geçer'den kritik uyarı geldi. Geçer," Sakın yatırım yapmayın' diyerek vatandaşları uyardı.



Doları bilen adam Selçuk Geçer den bomba tahmin! Bu ülkede mazot ne kadarsa anlayın ki dolar da oraya gidecek!

"KESİNLİKLE DÖVİZLE BORÇLANMAYIN"

Uyarılarına devam eden Geçer, yükselen mazot fiyatlarına ilişkin "Bu ülkede mazot 28 liraysa anlayın ki döviz de oraya gidecek" ifadelerinden sonra şöyle devam etti:

"Para kazanma derdi ile yatırım yapmayın. Kesinlikle dövizle borçlanmayın. Çünkü Türkiye'de ekonomi yönetimine ilişkin bir ufuk çizgisi göremiyorum. Bir şeyin fiyatı aşırı yükselirse o şeyden uzak durun. Geçen sene yanıldım diyenler var. Bu ülkede mazot 28 liraysa anlayın ki döviz de oraya gidecek."

Merkez Bankası'nın anketi yayınlandı! İşte dolar ve enflasyon beklentisi

Evde bakım maaşı yatan iller belli oldu! Evde bakım parası 17 Haziran hangi illerde ödendi? Hemen bu illere bakın!

Emekli bayram ikramiyelerinde son dakika! Emekli bayram ikramiyesi kaç lira? Kurban Bayramı ikramiyesi ne zaman yatacak?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön