Altın & Dolar

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra doların ne kadar olacağını açıkladı!

Doları bilen Remzi Özdemir bugünden sonra olacakları peş peşe sıralayarak, doların geleceği seviyeyi açıkladı. Bugünden sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? 

Doları bilen Remzi Özdemir, bugünden sonra döviz kurunda olacakları peş peşe açıklayarak vatandaşlara önemli değerlendirmelerde bulundu. Bugünden sonra dolar ne olur? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? 

REMZİ ÖZDEMİR BUGÜNDEN SONRA OLACAKLARI AÇIKLADI!

Doları bilen adam Remzi Özdemir, Türkiye’de 28 Mayıs 2023 ikinci tur Cumhurbaşkanlığı seçimlerini Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasıyla piyasaların nasıl şekilleneceğini açıkladı.

Remzi Özdemir, Merkez Bankası’nın politika faizini ısrarla düşürmesinin ve seçimden önce döviz kurlarında dalgalanma olmasın diye döviz satmasının sonucunda ekonomik krizin derinleştiği Türkiye’yi çok zor günlerin beklediğini açıkladı.

Özdemir'in açıklamaları şu şekilde:  “Yarın sabah itibarıyla bambaşka bir Türkiye bulacağız. Bugüne kadarki Türkiye'yi unutun. Haftanın ilk günü itibarıyla yeni bir Türkiye'nin başlangıcı olacak.” ifadelerini kullandı.

DOLAR BU KADAR OLACAK!

Merkez Bankası’nın seçim nedeniyle bugüne kadar döviz kurunu baskıladığını söyleyen, Özdemir, “Merkez Bankası, doları 24-25 TL bandına çekmek zorunda kalacak” dedi ve dolarda yükselişlerin olacağının altını çizdi.

SEÇİM SONRASI DOLAR NE KADAR OLDU? 29 MAYIS 2023 DOLAR/TL KURU

Seçim sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar kuru bugün ne kadar? Bugün dolar yükseldi mi, düştü mü? Dolar kaç lira oldu? soruları yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından araştırılıyor. 

Dolar/TL kuru bugün  20,73 TL'den alınıp, 20,92 TL'den satılıyor. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 22,12 TL, satış fiyatı ise 22,36 TL'den işlem görüyor. 

Seçim sonrası altın gaza bastı! Elinde 1 gramı bile olan bu rakamları konuşuyor! 29 Mayıs 2023 altın fiyatları

Euro mu daha yükselecek dolar mı? Biri daha avantajlı! İslam Memiş açıkladı! Bunu alan yaşadı!

Dünyaca ünlü ekonomist resmen açıkladı! Gümüş alın!