13 / 05 / 2024

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Doların 1 ay sonra geleceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Ya şimdi bakın ya da sonsuza dek pişman olun!

Altın ve dolar piyasalarında yaşanan hareketliliğin ardından pek çok vatandaş ne yapacağını şaşırırken; Analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. İşte detaylar...



Tüm dünyanın gözlerini üzerine çeken dolarda son durum ne? Dolar, 20 yıl sonra yeniden 110 seviyesini aştı. Avrupa'yı avcuna alan enerji krizi nedeni ile dolar piyasanın hakimi olmuş durumda.

DOLAR 1 AY SONRA O RAKAMI GÖRECEK!

Endişeli hava devam ederken, analistler doların 1 ay sonra geleceği rakamı açıkladı. Analistler doların izleyeceği rota konusunda hem fikir olsa da bir ay sonra göreceği rakam konusunda oldukça kararsız. Analistlere göre; dolar 1 ay sonra 21 lira ve 25 lira aralığında olacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön