27 / 04 / 2024

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

Enflasyon rakamlarının açıklanmasının ardından döviz kurları yükselmeye başladı. Vatandaşlar ise doların yükselmeye devam edip etmeyeceğini merak ediyor. Ünlü ekonomist doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı. 



Seçimlerin ardından rekor kıran döviz kurları yakından takip ediliyor. Enflasyon rakamlarının ardından tekrar yükselişe geçen dolar kurunun, yükselip yükselmeyeceği ne kadar olacağı araştırılıyor. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların 15 TL birden yükseleceğine dikkat çekerek tarih verdi. 


DOLAR 15 TL BİRDEN YÜKSELECEK!

Selçuk Geçer, iyi niyetli hesaplamalarla doların 42 lira olacağını söyledi. Geçer'' Bu benim tahminim değil TÜİK'in verilerinden alınarak paylaştığım bir veridir” ifadesini kullandı.

Küresel piyasalarda yaşanan istihdam krizi, ülkelerin ekonomik olarak yaşadığı sorunlar, petrolde yaşanan fiyat artışları başta olmak üzere Merkez Bankası'nın aldığı kararlarda döviz kurunda dalgalanmalar devam ediyor. Bu dalgalanma Geçer'in gündeminde yer alıyordu. Ünlü ekonomist doların 42 lira olacağını açıkladı. 

Geçer ''“Bu hamlenin gelecek yıl içerisinde tamamlanacağını düşünüyorum. 2024 yılında dolar kurunu 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak.” dedi.

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

DOLAR BUGÜN NE KADAR? 6 EYLÜL 2023 ÇARŞAMBA DOLAR KAÇ LİRA?

Dolar/TL kuru haftanının üçüncü işlem gününde de yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar/TL kuru bugün güne yükselişle başladı. Dolar/TL kuru alış fiyatı 26,76 lira, satış fiyatı 26,83 liradan işlem görüyor.

Aynı dakikalarda euro/TL kuru 28,91 liradan alınıp, 28,81 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi bugün 1,0734 bandında hareket ediyor.

Doların 15 TL birden yükseleceği tarih açıklandı! Doları olanlar bu tarihi not alın! Son dakika!

PİYASALAR FED FAİZ KARARINA ODAKLANDI! FED FAİZ KARARI NE ZAMAN? FED FAİZ KARARI NE OLUR? 

Piyasaların gözü, ABD Merkez Bankası'nın (FED) faiz kararına çevrildi. Ağustos ayında toplantılarına kısa bir ara veren FED, eylülde faiz kararını belirlemek için biraraya gelecel.

ABD Merkez Bankası (Fed) Başkanı Jerome Powell, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada "Gerekli görüldüğü takdirde faizleri daha fazla artırmaya hazırız." ifadelerini kullandı.

Fed faiz kararının ardından başta dolar kuru olmak üzere altın fiyatlarının yönü belli olacak. 

ABD Merkez Bankası (FED) faiz kararı için piyasaların bekleyişi sürüyor. Yatırımcılar, Fed Başkanı Powell'ın yapacağı konuşma ve güncellenen makroekonomik projeksiyonlarda para politikasının gelecek dönem seyrine yönelik ipuçları arayacak.

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Doları 42 TL olarak görmek sürpriz olmayacak diyen Selçuk Geçer tarih verdi! Dolar borcu olanlar köşe bucak kaçtı!

Geri Dön