15 / 05 / 2024

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!

Yatırımcıların gözdeleri arasında yer alan dolar kuru için bu hafta oldukça hareketli geçti. ABD tahvil verilerinin açıklanması ve dolar endeksindeki düşüşlerle dolar/TL kuru değer kaybetti. Analistler doların 2 gün sonra ne kadar olacağını resmen açıkladı...Hemen bu rakama bakın...



DOLAR 20 TL Mİ OLACAK?

Dolar kuru ile ilgili açıklamalar yapan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, son dakika dolar yorumlarıyla da dikkat çekiyor. Yaptığı çılgın dolar yorumları ile yatırımcıların en çok takip ettiği isimler arasına giren Selçuk Geçer, doların Kasım ayının başında 20 TL olacağını söyledi ve yatırımcılara da ciddi uyarılar yaptı. 

Ekonomist Selçuk Geçer doların güç kazanarak yükselişe geçeceğini belirterek yatırımcıların gözdesi dolar kurunun 30 lirayı görmesinden sonra 40 TL seviyelerine ulaşacağını belirtti. 

 
DOLAR DÜŞECEK Mİ?

Ekonomist Selçuk Geçer'in söylediklerinin aksini söyleyen İslam Memiş ise doların düşeceğini hatta dibi boylacağını söyledi. Yaptığı açıklamada önümüzdeki hafta gündemde FED faiz kararı olduğunu ve bu karar ile doların düşeceğini söyleyen İslam Memiş, dolar kuru bazında bir gerilemenin mümkün olabileceğini tahmin ettiğini söyledi.

Diğer bir taraftan İslam Memiş gibi doların düşeceğini söyleyen diğer bir analist ise Necmettin Batırel. Necmeettin Batırel de dolar kurunun düşeceğini savunan ekonomistler arasında bulunuyor.

Doların 2 gün sonra ne kadar olacağı resmen açıklandı! 1 doları bile olanlar hemen bu son dakika rakamına göz atın!

DOLAR 2 GÜN SONRA BÖYLE OLACAK

Dolar kurunun yönünü belirleyecek olan FED faiz kararına sadece 2 gün kaldı. 2 gün sonra FED faiz kararını açıklayacak. Geçtiğiniz Eylül ayında 75 baz puan faiz artıran FED sonrası dolar kuru hızla yükselmeye başlamıştı. Bu ayki beklenti tekrar 75 baz puan artışını olması şeklinde. Eğer 75 baz puan artışı gerçekleşirse doların şuanda 18,68 TL seviyesinin çok daha üstüne çıkması bekleniyor. 

DOLARDA SON DURUM 30 EKİM 2022
Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 18,61 TL, satış fiyatı 18,68 TL seviyesinden işlem görüyor. 

 

Altında resmen fırtına değil kasırga geldi! Rakamları görenin ağzı 1 karış açık kaldı! İşte 30 Ekim 2022 altın fiyatları

Altında son noktayı Altının Efendisi İslam Memiş koydu! Gram altın Kasım ayında işte bu kadar olacak! Hemen göz atın!

Emekli promosyonlarında büyük deprem! Halkbank, Vakıfbank, Ziraat resmen açıkladı! Duyanların ağzı 1 karış açık kaldı!


Geri Dön