Altın & Dolar

Doların 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı! Rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı!

Dolar kurunun 3 ay sonra ne kadar olacağı açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri resmen yuvalarından fırladı...

Yaptığı isabetli tahminlerle dikkat çeken ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası'nın faiz kararı ile ilgili çok çarpıcı açıklamalar yaptı. 

Peki dolar kuru ne kadar olacak? Dolar kuru 3 ay sonra ne kadar olacak? İşte ekonomist Selçuk Geçer'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Peki dolar kuru ne kadar olacak? Dolar kuru 3 ay sonra ne kadar olacak? Dolar kuru 42 TL mi olacak? İşte ekonomist Selçuk Geçer'in konu ile ilgili o açıklamaları...

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, yaptığı açıklamada ekonominin düzelebilmesi için dolar kurunun artması gerektiğine değinen Ekonomist Selçuk Geçer, 2024 yılında dolar kurunun 42 Türk Lirası olma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade etti.

DOLAR KURUNDAKİ YÜKSELİŞ DEVAM EDECEK Mİ?

Karar'da yer alan habere göre, 750 baz puanlık artış kararının sürpriz olduğunu dile getiren Ekonomist Selçuk Geçer, piyasalar açısından değişen bir şey olmadığına değinerek, söz konusu bu karardaki amacın dolar kurunu baskılama olduğunu belirtti. 

Yine verilen bilgilere göre tek amaç bu niyetse eğer, "Bunun işe yaramayacağını görecekler" diye konuşan Ekonomist Selçuk Geçer, sektör yetkililerinin de hiçbir zaman dolar düşecek gibi bir yaklaşımda olmadığını belirtti.

Peki dolar kuru ne kadar olacak? Dolar kuru 3 ay sonra ne kadar olacak? Dolar kuru 42 TL mi olacak? İşte ekonomist Selçuk Geçer'in konu ile ilgili o açıklamaları...

"TÜRK LİRASI, ENFLASYON DEĞERİNE DOĞRU GİTMELİ"

Yaptığı açıklamada tam olarak bu amaç doğrultusunda dolar kurunun yükselmesi ve Türk Lirası'nın değer kaybetmesi gerektiğine değinen Ekonomist Selçuk Geçer, Türk Lirası'nın enflasyon değerine doğru gitmesi gerektiğini söyledi.

Yaptığı açıklamada söz konusu bu durumda oluşan enflasyonun gerçek değerinin geçmişten bugüne kadar oluşan gerçek enflasyon oranlarının hesaplanması gerektiğine değinen Ekonomist Selçuk Geçer, buradaki kümülatif oranı ancak bu şekilde bulunacağını ve ona göre müdahale edileceğini söyledi.

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

29 Ekim 2023 emekli ikramiyesinde son dakika! İkramiye bekleyenler acilen bu tarihe bakın!

18 bin TL maaşla güvenlik, büro personeli ve temizlik görevlisi alınacak! Başvurular resmen başladı!