Kent Haberleri

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda yatay seyreden doların ne kadar olacağı merak ediliyor. Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın   Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip ediliyor

Son dakika dolar kuru milyonlarca yatırımcı tarafından yakından merakla araştırılıyor.  Dolar/TL kurundaki son dakika gelişmeler yatırımcılar ve dolar almak isteyenler tarafından takip ediliyor.  Dolar kuru haftayı aşağı yönlü  tamamlarken hafta sonunun ilk günü olan 11 Şubat Cumartesi günü de aşağı yönlü başladı.  Dolar düşmeye devam edecek mi? Dolar düşecek mi? Dolar yükselecek mi? Dolar ne kadar olacak? 

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın...

DOLAR BU AY İÇİNDE TAM BU KADAR OLACAK!

Yatırımcılar ''Dolar ne kadar olacak? Dolar yükselecek mi, düşecek mi? Dolar ne olur?'' sorularının yanıtlarını aratıyor.  Dolar yorumları ilebilinen ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doların yönü hakkında değerlendirmelerde bulunarak yatırımcıları uyardı. Geçer, doların ilerleyen günlerde zirve yapacağını söyledi. 

Doların tekrar yukarı yönlü hareket edeceğini belirten Geçer doların  bu ay içinde 24 TL olacağını söyledi. Elinde dolar olanların dolarlarını satmamasını söyleyen Geçer, yatırımcılara bu konu hakkında uyarılarda bulundu.

Doların bu ay içinde geleceği seviye resmen belli oldu! Uzman isim peş peşe açıkladı! Elinde doları olan acil baksın. Bugün dolar ne kadar oldu? 11 Şubat 2023 dolar kaç lira?

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR OLDU? 11 ŞUBAT 2023 DOLAR/TL KAÇ LİRA? DOLAR BUGÜN KAÇ TL?

11 Şubat 2023 Cumartesi günü dolar/TL kuru yatırımcılar ve dolar alıp satmak isteyen küçük ve büyük ölçekli yatırımcılar tarafından araştırılıyor.

Dolar/TL bugün de güne aşağı yönlü başladı. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar? Dolar bugün kaç lira? sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar/TL kuru bugün alış fiyatı 19,015 lira, satış fiyatı ise 19,045 lira. Aynı dakikalarda euro/TL kuru 20,33 liradan satışa sunuluyor. Euro dolar paritesi ise 1,044 bandından hareket ediyor.

Altın fiyatları yerle bir oldu! Bu rakamları gören tarumar oldu! Hemen bakın! 11 Şubat 2023 canlı altın fiyatları

Dolar 18 gün sonra bu kadar olacak! 1 dolarınız bile varsa sakın bakmadan geçmeyin! Son dakika dolar gelişmesi 

Dolar 19 gün sonra bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Dolar o rakamı görecek! Hemen bakıp dövizciye koşun!