Kent Haberleri

Euro 24 gün sonra tam da bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde euro olanlar acil baksın

Euro/TL kurunda son dakika gelişmeler milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar en çok da euronun ne kadar olacağını merak ediyor. Euro 24 gün sonra tam da bu kadar olacak! Avrupa Merkez Bankası resmen açıkladı! Elinde euro olanlar acil baksın Euronun ne kadar olacağına yönelik uzman yorumları ve son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında

Euro/TL kurunun ne kadar olacağı, yükselip yükselmeyeceği en çok merak edilip aratılan konular arasında yer alıyor. Euronun ne kadar olacağına yönelik uzman yorumları ve son dakika gelişmeler yatırımcıların odağında. Euro ile ilgili Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, bankanın önümüzdeki ay faiz kararıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunarak euronun yönü ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

EURO 24 GÜN SONRA TAM DA BU KADAR OLACAK!

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde, yapmış olduğu konuşmasında “Enflasyon baskılarının altında yatanları göz önünde bulundurarak, mart ayındaki bir sonraki toplantımızda faiz oranlarını 50 baz puan daha artırmayı planlıyoruz” dedi. 

 

Lagarde faiz artırma konusunda kararlarının kesin olduğunu açıkladı. Lagarde, “Genel olarak, fiyat baskıları güçlü olmaya devam ediyor ve altta yatan enflasyon hala yüksek” ifadesini kullandı. 

ECB Başkanı, “Uzun vadeli enflasyon beklentilerinin çoğu ölçüsü şu anda yüzde 2 civarında olsa da, bu önlemler sürekli izlemeyi garanti ediyor” dedi

ECB Başkanı "şahin" tonunu bugün de devam ettirmesinin ve enflasyonun frenlenmesi için para politikasının daha da sıkılaştırılması önemli olduğunu belirtti.  Analistler, bu beklentinin gerçekleşmesi halinde euronun  dolar karşısında değer kazanmayı sürdüreceğini aktardı. 

 

Lagarde'ın ifadelerinin yatırımcıların euro dolar paritesinin 1,10 seviyesini kırması için ikna edebileceğini açıklayan analistler, bu seviyeninin geçilmesi ile yeni hedefin 1,12 olacağını belirttiler. 

Euro dolar paritesi, 2 Şubat günü son 10 ayın en yüksek seviyesi olan 1,10330 oldu.

Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? 20 Şubat 2023 euro ne kadar? Euro ne kadar oldu? Euro kaç lira? Son dakika euro/TL kuru...

EURO BUGÜN NE KADAR? 20 ŞUBAT 2023 EURO KAÇ LİRA? SON DAKİKA EURO/TL KURU

Son dakika euro/TL kuru yatırımcılar ve euro almak isteyenler tarafından yakından takip ediliyor. Euro/TL kuru haftanın ilk işlem gününe yükselişle başladı. Euro bugün 20.41 liradan alınıp 20,48 liradan satılıyor. Euro dolar paritesi ise 1,0704 ile yukarı yönlü hareket ediyor. 

Elinde euro olanlar hemen baksın! Euro için ilk sinyal geldi! 1 euronuz bile varsa hazır olun! Euro böyle olacak!

Avrupa Merkez Bankası Başkanı resmen açıkladı! Net karar verildi! Euro böyle olacak! Cebinde 1 euro bile olanlar acil...