06 / 05 / 2024

Doların kahini Selçuk Geçer'den inanılmaz döviz kuru tahmini!

Doların kahini Selçuk Geçer'den inanılmaz döviz kuru tahmini!

Deneyimli ekonomist Selçuk Geçer, doların 40 TL'yi göreceğini ifade ederek yatırımcılarla tarih paylaştı.



Doların kahini olarak tanınan Selçuk Geçer, çarpıcı yorumlarda bulundu.

Doların 40 TL'yi aşacağını iddia eden tecrübeli ekonomist, Şubat ayına işaret etti.

Selçuk geçer doların Şubat ayı performansını da değerlendirdi ve olası beklentilerini tek tek açıkladı. 2023 yılı Şubat ayı beklentilerini de söyleyen Geçer dolar borcu olanlara kötü haber verdi.

 Dolar Ne Kadar Olacak?

Selçuk Geçer 2022 yılında dolar satmak isteyen vatandaşları her zaman uyarmış ve “bekleyin satmayın” ifadelerini kullanmıştı. 2022 yılında ünlü ekonomistin söyledikleri çıktı ve dolar yatırımcısına çok ciddi paralar kazandırdı. Bu alanda da son derece başarılı işlere imza atan Selçuk geçer 2023 yılı içinde doların ciddi bir çıkış yapacağını düşünüyor. 2022 yılında 12 TL olarak görülen dolar 18 TL bandına çıkmış ve 2023 yılında da en büyük yatırım araçları arasında yer almıştı.

Doların kahini Selçuk Geçer den inanılmaz döviz kuru tahmini!

40 TL’ye Yükselecek

Selçuk Geçer 2023 yılında dolar konusunda oldukça iddialı açıklamalar yapmaya devam ediyor. 2023 yılında doların 40 TL bandına kadar çıkabileceğini ifade eden Selçuk Geçer “Şubat ayından sonra 24 TL bandına yerleşeceğini düşünüyorum. Dolar için 2023 yılı tam bir çıkış yolu olacak.” ifadelerini kullandı.

2023 yılında dolar yatırımı yapmayanların üzüleceğini söyleyen Selçuk Geçer elinde dolar olan kişiler ve bozdurmak isteyen kişilerin mutlaka iki kez düşünmesi gerekiyor. Dolar yatırımı son derece akıllıcadır. Özellikle de 2023 seçimlerinden sonra çok daha fazla bir artış söz konusu olabilir.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön