Altın & Dolar

Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak

28 Mayıs seçimi sonrasında gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar ile ilgili tahminler de gelmeye başladı.Yatırımcılar dolarlarımızı bozduralım mı, bekletelim mi? sorusunu merak ediyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün! Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak Dolar dün 20,66 TL seviyesi ile yükselişe geçip rekor kırdı

Dolar kurunda son dakika gelişmeler yakındna takip ediliyor. Dolar dün 20,66 TL seviyesi ile yükselişe geçip rekor kırdı. Dolar kurunda yukarı yönlü hareketlilik bugün de devam ediyor.

Doları olanlar ve dolar almak isteyenler ''dolar ne olacak, dolar alalım mı, bozduralım mı?'' sorularının yanıtlarını merak edip araştırıyor. Dolarını satmak isteyenler bir kez daha düşünsün!  Doların geleceği bu rakamı görenler çıldıracak.

DOLARINI SATMAK İSTEYENLER BİR KEZ DAHA DÜŞÜNSÜN!

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler, yakından takip ediliyor. Dolar/TL kuru gün yükselişle başladı. Yatırımcılar dolar ne kadar olacak, dolar ne olur, dolar yğkselir mi, düşer mi? soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Dolar kuru dün rekor kırdı.

Güne 20,66 TL seviyesi ile başlayan dolar kuru yükselmeye devam ediyor. Uzmanların geneline göre, doların sene sonuna kadar yükselmesi bekleniyor. Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolarınyakın bir zamanda 35 TL, sene sonunda ise 40 TL olacağını söyledi. 

Bugün dolar ne kadar? 1 Haziran 2023 dolar/TL kuru kaç lira? Dolar kuru ne kadar? Dolar/TL bugün ne kadar? 1 Haziran 2023 dolar/TL kuru.

DOLAR/TL BUGÜN NE KADAR? 1 HAZİRAN 2023 DOLAR/TL KURU

1 Hazşran 2023 dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yatırımcılar ve vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar, dolar kaç lira, dolar bugün yükseldi mi?'' sorularının yanıtlarını merak ediyor.

Dolar/ TL kuru 20,883 TL, 21,186 TL'den işlem görüyor. Euro dolar paritesi 1,0673 bandında hareket ediyor. Euro/TL kuru 22,12 TL'den alınıp 22,61 TL'den satılıyor.

Doların 6 ay içinde geleceği seviye resmen açıklandı! Görmeyen duymayan kalmasın!

Elinde altını olanlar hemen baksın! Gram, çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar oldu? 1 Haziran 2023 altın fiyatları