Kent Haberleri

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte o rakam!

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam... Pek çok yatırımcı gümüş alalım mı, gümüş ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükselecek mi sorularının yanıtını merak ediyor ve araştırıyor

Yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçları arasında yer alan altının resmen rekor üstüne rekor kırmasıyla bazı yatırımcılar gümüşe yönelmeyi tercih etti. 

Pek çok yatırımcı gümüş alalım mı, gümüş ne kadar olacak? Gümüş fiyatlarında son durum ne? Gümüş yükselecek mi sorularının yanıtını merak ediyor ve araştırıyor. 

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

Yatırımcıların gündeminde yer alan altın fiyatları son günlerde rekor seviyelere yükseldi. Yatırım için altın alamayan vatandaşlar ellerindeki belli miktardaki parası ile gümüş yatırımı yapmak istiyor.

Gümüşün geleceği bu rakamı görenlerin ayakları yerden kesildi! Gümüş ne kadar olacak? İşte tek tek açıklanan o rakam...

GÜMÜŞ NE KADAR OLACAK?

Aktarılan detaylara göre, geçen sene yatırımcısına en çok kazandıran yatırım araçları arasında ye alan gümüş için Altın ve para piyasası uzmanı İslam Memiş'ten de bir son dakika açıklaması geldi. Verilen detaylara göre, gümüş geçen sene yatırımcısına yüzde 45 oranında kazanç sağlarken bu sene de yatırımcısına en çok kazandıan yatırım aracı olması bekleniyor.

Yine verilen detaylara göre, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş açıklamasında "2023 gümüş ve altının yılı olacak" diyerek, gümüşü önemsediğini kendisinin de gümüşe yatırım yaptığını söyledi.

Gümüş fiyatları altın ile beraber yükselmeyi sürdürüyor. Son dönemlerde gümüş de altın gibi rekora bir adım daha yaklaştı ve gramı 18 TL oldu. 

İslam Memiş yaptığı açıklamada yatırımcılara gümüşe yatırım yapabileceklerini söyleyerek kazançlı çıkacaklarını açıkladı.

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, bu sene gümüşün aynı altın gibi rekor kıracağını dile getirdi. Gümüşün gram fiyatının 20 TL olacağını söyleyen İslam Memiş, gümüşün ons fiyatının ise 40 dolar olacağını söyledi.

Özellikle Haziran ayından sonra hızlı bir yükseliş yaşanacağını kaydeden İslam Memiş, 2023 yılı sonu kadar gümüşte bu rakamların görüleceğine değindi.

Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları bugün kaç lira oldu? 14 Mayıs gümüş fiyatları kaç TL? 14 Mayıs 2023 gümüş fiyatları...

GÜMÜŞ FİYATLARI BUGÜN NE KADAR OLDU? 14 MAYIS 2023 GÜMÜŞ FİYATLARI KAÇ TL?

14 Mayıs 2023 gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından d merakla takip ediliyor. Bugün gümüş fiyatları 16,44 TL alış fiyatı, 18,40 TL satış fiyatı üzerinden değerlendiriliyor. Bugün gümüşün ons fiyatı 23,96 dolardan işlem görüyor.

Dolar yarın tam tamına bu kadar olacak! Dev Banka iki farklı rakam açıkladı! Hemen peş peşe açıklanan bu rakamlara bakın

Altın fiyatlarında çarpıcı düşüş! Tek tek açıklanan rakamları görenler gözlerine inanamadı! 14 Mayıs altın fiyatları

Aile Destek Programında resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Hesaplara tek tek 1.100 TL ve 1.250 TL yatırılacak! Kaçırmayın

TOKİ 2023 İstanbul projesi için son dakika müjdesi geldi! O ilçedeki 665 yeni konut için bu tarihi sakın kaçırmayın!