Kent Haberleri

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı! Elinde gümüşü olan bayram etti!

Altının efendisi İslam Memiş gümüşün geleceği rekor rakamı açıkladı. Elinde gümüşü olan bayram etti. İşte gümüşün geleceği rekor rakam.... Gümüşün geleceği rekor rakamı açıklayan İslam Memiş, elinde gümüş olanları uyardı

Altının efendisi İslam Memiş gümüş fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Gümüşün geleceği rekor rakamı açıklayan İslam Memiş, elinde gümüş olanları uyardı. Gümüş fiyatları ne kadar olacak? İslam Memiş gümüş tahmini son dakika...

GÜMÜŞÜN GELECEĞİ REKOR RAKAM AÇIKLANDI!

Altın ve gümüş yorumları ile tahminleri ile piyasalarda adını sıkça duyduğumu ünlü uzman İslam Memiş gümüşün geleceğim rekor rakamı açıkladı. Gümüş ile ilgili önemli açıklamarda bulunan Memiş, elinde gümüş olan yatırımcıları uyararak, gümüş fiyatlarının rekor seviyeye ulaşacağını belirtti.

Geçen sene yatıırmcısına en çok kazandıran yatırım aracının gümüş olduğunun bir kez daha altını çizen İslam Memiş, bu sene de sene sonuna kadar gümüş fiyatlarının yeni rekora imza atacağını açıkladı. 

İslam Memiş, gümüşü önemsediğini her açıklamasında ifade ederken elinde gümüş olan yatırımcılara ''sakın satmayın'' diyerek uyardı.

Son zamanlarda düşüşe geçen beyaz metalin tekrar yükseleceğini söyleyen Memiş 28 Mayıs'tan sonra altın ve gümüş fiyatlarında tekrar yükselişlerin olacağını belirtti.

Haziran ayından sonra gümüş fiyatlarının 20 TL olacağını söyleyerek ons gümüşteki beklentisini ise 40 dolar olarak açıkladı.

Bugün gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş kaç lira? 20 Mayıs gümüş fiyatları kaç lira oldu? Gümüş fiyatları kaç TL? Gümüşün gram fiyatı ne kadar oldu? Son dakika gümüş fiyatları 20 Mayıs 2023.

 

GÜMÜŞ FİYATLARI 20 MAYIS 2023!

20 Mayıs gümüş fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar ''gümüş fiyatları bugün ne kadar, gümüş kaç lira, gümüş kaç TL?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Gümüş fiyatları bugün güne artışla başladı. Ons gümüş fiyatı an itibariyle 23,86 dolar, gümüşn gram fiyatı 15,66TL, satış fiyatı ise 16,88 TL seviyesinden işlem görüyor.

Altın gaza bastı! Gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Mayıs 2023 canlı altın fiyatları

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Euro alalım mı? sorusuna İslam Memiş'ten kesin açıklama geldi! Euro/TL kurunda son dakika gelişmesi