Altın & Dolar

'Dolar eylülden sonra fırlayacak!' diye bekleyenlere kötü haber! İslam Memiş doların geleceği net rakamı açıkladı!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, 'Eylül itibariyle dolar uçacak' beklentisi içinde olanlara seslenerek doların geleceği net rakamı açıkladı. Dolar ne kadar olacak?

Dolar/TL kurunda son dakika gelişmeler yakından takip ediliyor. Son zamanlarda doların eylülden itibaren fırlayacağını düşünen yatırımcılar olduğunu söyleyen Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yatırımcılara kötü haberi vererek geleceği seviyeyi açıkladı. 

İSLAM MEMİŞ'TEN DOLAR YORUMU!

Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, kişisel Youtube kanalında altın ve dolar ekseninde piyasaları değerlendirdi. Söylediklerinin yatırım tavsiyesi olmadığının altını çizen Memiş dolar kuru ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. 

Memiş dolar deyince birikim akla geldiğini fakat doların bir yatırım aracı olmadığına dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı: ''Dolar kuru stabil. 32.58'de. Dolar endeksinde de 105.45 var. Burada da sakin bir seyir var. Eylül itibarıyla dolar uçacakmış beklentileri var. Buna inanıyorlar. Doların bir yatırım aracı olmadığını her videomda ifade ediyorum. Birikim akla gelince dolar akla geliyor.'' diyerek yatırımcıları uyardı.

DOLAR BU KADAR OLACAK!

Memiş doların bir yatırım aracı olmadığını ve yatırımcısına kazanç sağlamadığını açıkladı. Memiş ''Dolar TL kurundaki değer artışlarından bahsetmiyorum, doların getirisinden bahsediyorum. Türk Lirası karşısındaki 40-45 lira bantlık değer beklentimiz devam ediyor ama karşısında gram altını, gümüş de hesaplamak lazım. Bunu yapmayan doları yatırım aracı olarak görüyor.'' dedi.

DOLAR/TL KURU BUGÜN NE KADAR? DOLAR KAÇ LİRA? SON DAKİKA DOLAR KURU

3 Temmuz 2024 dolar kuru yatırımcılar tarafından araştırılıyor. Dolar kuru güne düşüşle başlarken yatırımcılar ''dolar bugün ne kadar oldu? Güncel dolar kuru kaç lira? Dolar ne kadar bugün?'' sorularının yanıtlarını araştırıyor. Dolar kuru bugün 32,48 liradan alınıp, 32,52 liradan satılıyor.

Altın alış satış fiyatları: Gram altın fiyatı ne kadar? Çeyrek altın bugün kaç TL? 3 Temmuz 2024 altın fiyatları