Altın & Dolar

'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı! 

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili 'Dolar nereye gram altın oraya' diyerek gram altının geleceği yeni rakamı açıkladı!  'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rekamı açıkladı!   

Altın yorumları ile adından sıkça söz ettiren islam Memiş'ten yeni altın yorumu geldi. 'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rekamı açıkladı! 
 

ALTIN YATIRIMCISINA YÜZDE 46 KAZANÇ SAĞLADI!

Altın bu sene yıl başından bugüne kadar yatırımcısına yüzde 46 kazanç sağladı. Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olarak görülen altına talep her geçen gün artıyor. Gram altın, doların rekor kırması ile 1.600 TL seviyesine yükseldi. Rekor üstüne rekor kıran gram altın yatırımcılarını yüzünü güldürmeye devam ediyor.

Peki altın fiyatları yükselmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olacak? Altın fiyatları ne olur? 'Dolar nereye gram altın oraya' diyen İslam Memiş gram altının geleceği yeni rekamı açıkladı!

DOLAR NEREYE GRAM ALTIN ORAYA!

İslam Memiş, yılın ilk yarısında yatırımcısına en çok altın kazandırdı.  2023 yılına 1.106 TL seviyesinde başlayan gram altın yüzde 46 artışla bugün 1618 TL seviyesine ulaştı.

İslam Memiş, gram altında yılsonuna kadar 1.750- 1.800 TL aralığını test edeceğini söyledi. Fakat kısa vadede bir geri çekilme öngören Memiş, ''Kısa vadede dolar TL kuru takip etmekte fayda var dolar TL kuru nereye gram altın oraya 24 TL seviyesine kadar gerileyen dolar TL kurumda gram altın 1550 TL seviyesine kadar sarkabilir.'' dedi. 

ALTIN VE DOLARDA SON DURUM!

Yatırımcılar gün içinde altın ve dolar fiyatlarını yakından takip ediyor. Dolar/TL kuru  26,11 liradan işlem görürken,  ons altın fiyat 1626 dolar oldu. Grm altın 1631 lira, çeyrek altın 2664 lira, yarım altın 5329 lira, tam altın 10,609 liradan işlem görüyor. 

Ata altın, tam, çeyrek ve gram altın bugün ne kadar? Altın fiyatları bugün kaç lira? 4 Temmuz 2023 canlı altın fiyatları

Dolarda dananın kuyruğu 21 gün sonra kopuyor! Amerika Merkez Bankası'ndan ilk sinyal geldi! Doları olanlar hazır olun